Hogy mondanád el a párodnak az első terhességet?
Figyelt kérdés
Kreatív ötleteket várok hogy lehetne közölni a párommal és a családjainkkal, hogy útban van az első baba? (Első unoka, dédunoka mindkét részről)
Ti hogy köztétek a párotokkal? És a szüleitekkel? :)
2018. febr. 4. 17:00
11/20 A kérdező kommentje:
Nem cukiskodni meg cicomázni akartam, úgy kezdtem az első mondatot, hogy KREATÍV ötleteket várok.
Kösz a tanácsokat majd írok messengeren mindenkinek, hogy "felcsináltak, csá". Barmok.
2018. febr. 5. 06:43
12/20 anonim válasza:
Te is.jo hulye vagy. Ez a ket opcio van a fejedben? Mert akkor tenyleg nem vagy kreativ....
13/20 anonim válasza:
Felébredt rá, amikor a teszttel a kezemben ugrándoztam a konyhában, kijött én meg a nyakába ugrottam :)
14/20 anonim válasza:
Nem kell így lereagálni, csak aki várta már nagyon a babát annak nem az a legelső gondolata, hogyan burkolja ajándékba a két csíkos tesztet, hanem hogy azonnal megtudja a párja meg akiket fontosnak tart. Szóval nem lehurrogás a többiek részéröl sem, csak nem értjük miért kell túlpörögni egy egyszerü dolgot?!
15/20 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam nagy dolog egy új élet, de úgy látom mégsem :D
2018. febr. 5. 18:35
16/20 anonim válasza:
De! Nagy dolog. Épp ezért minél előbb a másik tudtára adjuk, nem azon agyalunk, hogyan csomagoljuk be találóskérdésbe. :-)
De nyilván mindenki más. Nekem esélyem nem volt ilyesmire, mert kb együtt ültünk a teszt felett a párommal, tudta, hogy késik, terveztük a kicsit. A nagyszülöknek meg örömünkbe azonnal szóltunk, hogy jön az unoka.
17/20 anonim válasza:
Dramatizalas az nagyon megy. Csakntok felesleges. Valakinek eppen eleg, hogy vehre terhes, es nem huzza a sajat es masok idejet cukiskodassal.... Ennyi. Ez a velemenyem. Nem felnott emberhez melto
18/20 A kérdező kommentje:
Nem cukoskodik senki, valami jópofa ötletre gondoltam, mert annyira várják :D SZÖVEGÉRTÉS.
2018. febr. 6. 05:52
19/20 anonim válasza:
Ha annyira varjak akkor mond el nekik. Es kesz. Az en parom is varta. Kijotten a teszel a kezembe es megmutattam. Ennyi. Nyilvan varjak.
20/20 anonim válasza:
Kérdező, hagyd ők idiótá érzéstelen barmok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!