Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon önző vagyok, ha azt...

Nagyon önző vagyok, ha azt mondom, hogy már tele van a . -om a terhességgel?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok,akkor a hasam mint egy hordó,fájnak az izületeim,pár hete tiszta víz vagyok,alig kapok levegőt,el van dugulva az orrom,hónapok óta nem alszom,zsibbad a kezem,lábam,egyszóval elegem van már!Nyugtassatok meg,hogy más is alig várja,hogy vége legyen ennek az egésznek,és nem csak én vagyok ilyen nyűgös!
2008. okt. 27. 10:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is pontosan úgy érzek, mint te (illetve ti, akik szintén válaszoltatok), pedig én még csak a 24. hetet taposom. Második gyerkőcöt várom, és néhány hete megemelkedett a vérnyomásom (persze mindig akkor mikor dokinál vagy védőnőnél voltam, otthon normális), így gyógyszert kaptam rá, amitől elkezdtem vizesedni, emelett heti talán 2x megyek nagyWC-zni, rosszak a véreredményeim, sokszor nem kapok levegőt, lüktet a szívem, mintha ki akarna ugrani stb... De megpróbálom felfogni úgy a dolgokat, hogy minden egyes nappal közelebb kerülök "Mini Manómhoz", és egyre kevesebb van vissza. Addig is élvezem ahogy rugdos és "kommunikál" velem. Mindenkinek rengeteg kitartást, mert szükségünk van rá, mégha ez nem is egy betegség, csak "terhesség". 24 hetes kismanó anyukája
2008. okt. 27. 14:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Már csak egy hónapod van, vagy lehet, hogy csak egy heted, valahogy már kibekkeled. Gondolj arra, hogy miért van ez az egész, egy édes kisbabáért. A terhesség nem leányálom, de jó dolog szerintem.

Áldozatokkal jár bizony.

2008. okt. 27. 15:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Leírtad az össztes tünetet amivel én is küszködtem. Nekem ehhez még hozzájött a meleg is. És 42 hétre szültem meg. :(

Mára már mindezt el is felejtettem, elég csak rágondolni a 4 hetes pici fiacskámra.

2008. okt. 27. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!