Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon önző vagyok, ha azt...

Nagyon önző vagyok, ha azt mondom, hogy már tele van a . -om a terhességgel?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok,akkor a hasam mint egy hordó,fájnak az izületeim,pár hete tiszta víz vagyok,alig kapok levegőt,el van dugulva az orrom,hónapok óta nem alszom,zsibbad a kezem,lábam,egyszóval elegem van már!Nyugtassatok meg,hogy más is alig várja,hogy vége legyen ennek az egésznek,és nem csak én vagyok ilyen nyűgös!
2008. okt. 27. 10:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
:) Többen is így éreznek, akik hasonló dolgokkal küszködnek, mint te. És valahol meg is értelek. Ha vigasztal, már nincs sok hátra, szülés után pedig mindezek meg fognak szűnni.
2008. okt. 27. 10:07
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Igen, más is várja, hogy vége legyen, mind így vagyunk ezzel, de ez a megfogalmazás kicsit durva, mert a babódért kell elviselned.
2008. okt. 27. 10:10
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Én a 33.hétben vagyok és hasonlók az érzéseim. Nagyon nehezen alszom, fáj mindenem, óránként pisilek és nem kapok levegőt. Egyedül már öltözni is egy tortúra. De ahogy előttem is írták ez már nagyon a vége és hamarosan minden ilyen dolgot el fogunk felejteni, amikor megjön a kis manó. Tarts ki, már nem sok van :)
2008. okt. 27. 10:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy durván fogalmaztam,de annyira bosszantanak ezek a korlátozó tényezők,hogy csak na!Ez lehet,hogy azért van,mert soha sem tudtam a seggemen megmaradni,és annyira bánt,hogy a páromnak egyedül kellett szobát festenie,meg parkettáznia stb.,nem tudtam neki segíteni.Nem magam miatt van elegem a terhességből,hanem azért mert nem tudok segíteni másoknak,ahogy eddig!
2008. okt. 27. 10:15
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Nekem semmi kellemetlen tünetem nincs, mégis alig várom már, hogy meglegyen a baba. Zavar a pocakom, de borzasztó módon :( Nem szeretem :(

De hát mindent a babáért :)

Kitartás!!!!!!!!!!

34 h.

2008. okt. 27. 10:17
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Szia! Nálam ugyanez a helyzet. Minden nap azért boszankodok, hogy még mindig nincs jele a szülésnek, megint elszalasztottunk egy napot, még egy átvirrasztott éjszaka, még egy átkínlódott nap...Sorolhatnám.

Ideges vagyok, feszült, ingerült, nem jó semmi. Csak egyet akarok: végre szülni. De nem úgy fest, hogy hamarosan...

Szerintem aki egy kicsit is őszinte, bevallja, hogy bizony a végén ez az állapot nem várandósság, hanem terhesség, a javából. Lehet szépen, lehet durván fogalmazni, akkor is ez a lényeg.

39 hetes

2008. okt. 27. 10:22
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

szia!

mindenki érez igy,csak egyesek kimondják mások nem:-))

én is a 30 héttől már alig vártam h teljenek a hetek és legyek tul rajta..zavart h nem tudok hajolni,h meggondolandó volt,hogyan megyek el valami mellett,mert tutti h a pocitól nem fértem el...éjszakánként üldögéltem az ágyszélén,mert a savam olyan sok volt,állandóan folyt rólam a víz (törölköző volt az ágy mellett,azzal törölgettem magam)stb. ..most ujra ez elé nézek,kb 6 hetes terhes vagyok...de olyan jó volt szülés után,ujra hason tudtam aludni,belefért a lábam a cipőbe! :-)) kitartás! már nem sok van hátra!!

2008. okt. 27. 10:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm a válaszokat!Én is arra szoktam gondolni,hogy akinek a vége felé ez áldott állapot,az nem normális!Jó egészséget,és kitartást Mindenkinek az uccsó hetekben!
2008. okt. 27. 10:53
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

Én is 36 hetes vagyok. 8 hónapon keresztül meg sem éreztem, hogy terhes vagyok. Most viszont minden bajom van.

Mi építkezünk.:-) reggel 6 kor kelek, átkocsikázunk a másik városba. Ott elmegyek vásárolni az ebédhez. Aztán megfőzök 4 férfinak, 3 nőnek. Du. már menni alíg bírok. Este hazamegyünk az albérletünkbe. Ott vacsit készítek, elmosogatok, bedobok egy mosást, megágyazok.

És mire lefekszek aludni fél 9.

A párom mit sem sejt a kellemetlenségekből. Nem mondom neki.

Nagyon sok erőt kívánok, s fel a fejjel. Mindjárt vége.

Szülés után majd jön más......

Sok boldogságot.

2008. okt. 27. 10:57
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Én az első terhességem elején (egész pontosan 4 hónapig) folyamatosan hánytam, de mindez semmi volt az utolsó 1 hónaphoz képest, amikor a vizesedéstől a kezemet se bírtam mozdítani, jött fel a gyomorsav, akadályozott a pocak stb. Na, akkor én is minden nap azért imádkoztam, hogy induljon már meg végre a szülés! Most a 33. hétben vagyok, kezdenek előjönni ugyanezek a tünetek, rendszeresen azt álmodom, hogy pocak nélkül, "rendes" (tehát nem kismama) ruhákban teszek-veszek a baba körül. Szóval már nagyon várom, hogy kint legyen... Ráadásul a legtöbb kismamával ellentétben nekem nem szorulásom van, hanem naponta legalább 3-szor meglátogatom a wc-t "nagydolog" céljából (és NEM hasmenés), ez különösen idegesít. Egyedül az tartja még bennem a lelket, hogy nem vettünk meg még mindent a babának, tehát addig ne is jöjjön ki, amíg minden készen nem áll. Próbálok minél több programot, teendőt szervezni magamnak (pl. manikűröshöz se jártam terhesség előtt, most viszont havonta), a hétvégén meg elvagyunk az ovis kislányunkkal.
2008. okt. 27. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!