Van még, aki az első trimeszter végére már felszedett 3-4 kg pluszt?
Próbálok odafigyelni tényleg, hogy miket eszem, inkább a mennyiséggel van a gond. És jelenleg itt tartok. (Igaz, érzetre kb mintha lenne az 10 kg is), + az anyagcserém is nagyon belassult...
Vagytok még, aki így van vele?
5-ös vagyok.
Mindig 50 kg voltam. A 12. hétig feljött rám 5 kg. Akkor megíjedtem és próbáltam kevesebbet enni, de diétázni nem voltam hajlandó. A végén vizesedtem, 72 kg-al mentem szülni. 12 kg-al voltam kevesebb, mikor hazajöttünk. 3 hónap múlva 53 kg voltam.
Első terhességem volt. Biztosan benne van a genetika is. Anyukám ugyanígy hízott és gyerekenként kb 5 kg maradt rajta, de mindig csinos volt.
Az érdekelt (volna), hogy aki hízott az első trimeszterben, annak hogyan alakult a végéig, talán így érthető... (nem személyesen neked ment az a válasz, ami nem tetszett, de igazából mind1 is.)
Visszanéztem a kiskönyvem az előző terhességemnél. +4 kg-nál tartottam 14 hetesen. 24 hetesen +10 kilónál jártam, onnantól 3 kg jött hozzá a maradék 16 héten. (Biztos ezzel kellett volna inkább kezdenem, de nem jutott eszembe. Az elsővel nincsenek meg a papírok, rég volt, sokszor költöztem azóta...)
Genetikáról annyi, hogy befolyásolHATJA, de saját magunk is befolyásoljuk.
Elég látni az eredményt, mióta többet eszek...
Barátnőm 20 kilót hízott, hiába javasolták a cukordiétát, az idióta palija nem engedte, hogy az ő gyereke "éhezzen", így a csaj kénytelen volt enni folyton, nehogy a kedves párja előszedje érte...
Én most 65-ről kezdtem.
(Az elsőt 80-ról,a másodikat 70-ről.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!