Van köztetek olyan, aki vérzett az első trimeszter végén, de a baba jól volt?
Mi lett veletek? Mennyire volt erős a vérzés? Meddig tartott? Hányadik héten volt?
Én most 11 hetes vagyok, és 2 napja véreztem be...
12. heti uh után este egyszer csak tenyérnyi vér. Szerencsére nem lett baj. Ma már 6,5 éves nagy fiú. De az ellenségembek sem kívánom azt a fél órát amíg a dokihoz értem.
Ismerősöm 2 héttel volt idősebb terhes mint én. Ugyan így a 12. heti uh után vérzett, ő elvetélt sajnos.
Nem a saját orvosom látott, hanem ügyeleten voltam. Ott csak azzal foglalkoztak, hogy most vetélek-e vagy sem. Megnézték a babát pörgött- forgott ezzerel. (Biztos érezte, hogy halálra rémültem.) Nekem nem volt barnázás, pecsételés előtte. Egy pillanat alatt elöntött és kész. Ahogy készülődtem, tenyérnyi vértócsa lett a fürdőszobában.
Mire beértünk a kórházba (3/4 óra) már nem véreztem annyira. Estére már csak barnázás volt, ami csekély mértékben azóta is tart (csak törlésnél látom).
A vérzés forrására azt mondták 'lehet, hogy egy hematóma ürült'. De konkrétan nem látszott az UH-on.
Most feküdnöm kell. Csak wc-re meg fürödni kelhetek fel.
Ha voltál dokinál és nincs baj, akkor nyugodj meg, de feküdj! Én a 12. hét után kezdtem barnázni, és haematoma volt az oka. Egy hónapig feküdtem. Ma már 10 éves nagylány! Most is terhes vagyok, semmi gond nincs.
30 hkm.
Köszönöm a válaszod! Én is azt hittem, hogy vége... Engem nem tartottak bent. Itthon kell feküdnöm.
Igazából már nem is tudom eldönteni, hogy barnázok-e vagy csak az összegyűlt progeszteron ürül a vérzés miatt elszíneződve...
6. es a 13. heten volt barnas verzes. Haematoma volt, szerencsere nem lett gond. Mar 2,5 eves.
A C vitamin segit, ( szukiti az ereket, ezaltal csokkenti a verzest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!