Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki vérzett az első trimeszter végén, de a baba jól volt?

Figyelt kérdés

Mi lett veletek? Mennyire volt erős a vérzés? Meddig tartott? Hányadik héten volt?

Én most 11 hetes vagyok, és 2 napja véreztem be...

2017. dec. 31. 17:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egyik menzesz idején barnáztam(kimaradt utáni elsô)... Rohantam dokihoz...minden rendben 16. Hétben vagyok
2017. dec. 31. 17:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Doki mit mond?? 1.
2017. dec. 31. 17:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

12. heti uh után este egyszer csak tenyérnyi vér. Szerencsére nem lett baj. Ma már 6,5 éves nagy fiú. De az ellenségembek sem kívánom azt a fél órát amíg a dokihoz értem.

Ismerősöm 2 héttel volt idősebb terhes mint én. Ugyan így a 12. heti uh után vérzett, ő elvetélt sajnos.

2017. dec. 31. 17:55
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem a saját orvosom látott, hanem ügyeleten voltam. Ott csak azzal foglalkoztak, hogy most vetélek-e vagy sem. Megnézték a babát pörgött- forgott ezzerel. (Biztos érezte, hogy halálra rémültem.) Nekem nem volt barnázás, pecsételés előtte. Egy pillanat alatt elöntött és kész. Ahogy készülődtem, tenyérnyi vértócsa lett a fürdőszobában.

Mire beértünk a kórházba (3/4 óra) már nem véreztem annyira. Estére már csak barnázás volt, ami csekély mértékben azóta is tart (csak törlésnél látom).

A vérzés forrására azt mondták 'lehet, hogy egy hematóma ürült'. De konkrétan nem látszott az UH-on.

Most feküdnöm kell. Csak wc-re meg fürödni kelhetek fel.

2017. dec. 31. 18:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
13 hetesen véreztem ugyanígy be hirtelen. Én azt gondoltam, hogy vége. Nekem árra fogták, hogy az egyik méhlepény túl közel van a méhszájhoz. De érdekes volt mert pár nap múlva csináltak kontroll uh-t, akkor meg már messze volt. Ennyi idő alatt nem mehetett odébb. Sosem fogom megtudni az igazi okot. Most vagyok 24+5 napos, szerencsére minden rendben. Egy hetet voltam kórházban, még akkor sem akartak hazaengedni, de saját felelősségre eljöttem (orvosom egyetértett velem, de a főnökével szembe nem mehet). Vérzés csak az a hirtelen volt, utána egy napig barnaztam, szerencsére nem görcsöltem.
2017. dec. 31. 18:20
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha voltál dokinál és nincs baj, akkor nyugodj meg, de feküdj! Én a 12. hét után kezdtem barnázni, és haematoma volt az oka. Egy hónapig feküdtem. Ma már 10 éves nagylány! Most is terhes vagyok, semmi gond nincs.

30 hkm.

2017. dec. 31. 19:02
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Én is azt hittem, hogy vége... Engem nem tartottak bent. Itthon kell feküdnöm.

Igazából már nem is tudom eldönteni, hogy barnázok-e vagy csak az összegyűlt progeszteron ürül a vérzés miatt elszíneződve...

2017. dec. 31. 19:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Egy hemathoma ürült. Azóta 4 éves a nagylányom 😊 Ha nem láttak semmi kórosat akkor piehnj és minden rendben lesz . Boldog újévet!!😊
2017. dec. 31. 20:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Én az elmaradt menstruáció, és egyben az első pozitív teszt után kezdtem el vérezni 4-5 hetes korom között, ami kitartott egészen a 16. hétig. Nem tudtam, hogy velünk marad-e a baba, hol ömlött belőlem a vér, hol semmi. Elvileg a méhlepény részben fedte a méhszájat, és ez okozta a vérzést. 35 hétre szültem, ma már 14 hónapos, egészséges nagyfiú :)
2017. dec. 31. 20:55
 10/14 anonim ***** válasza:

6. es a 13. heten volt barnas verzes. Haematoma volt, szerencsere nem lett gond. Mar 2,5 eves.

A C vitamin segit, ( szukiti az ereket, ezaltal csokkenti a verzest)

2017. dec. 31. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!