Hány hetes eltérés volt nektek a valódi terhesség és a menstruációs idő között?
Én is az elején el voltam maradva.
Elvileg menses alapján 6+1 voltam, papíromon UH alapján:5+2 (barnáztam).
Elvileg menses alapján 7+1 voltam, papíromon UH alapján:6+6 (barnáztam még mindig).
Elvileg menses alapján 12+3 voltam, papíromon UH alapján: 12+2.
köszönöm a válaszod :) PCOS miatt 50-20-30-15 naposak voltak a ciklusaim soha nem állt be, a baba meglepiként jött, már 10 hónapja próbálkoztunk mire végre megjelent az uh-n. :))
Akkor normális ha "késés" van a kettő között?
Nekem a mérete mindig egy héttel kisebb, mint lennie kéne vérzés alapján. LH teszt szerint tényleg nem középidőben fogant, hanem 8-10 nappal később.
De a fejlődés üteme megfelelő, minden OK.
minél későbbi az uh vizsgálat, annál nagyobb lehet az eltérés a valódi korhoz képest. én pontosan tudtam a korát és 5+5 hetesen még csak 1 napot tévedtek. (aztán később egyre többet)
mindig vannak rémtörténetek, ezeket próbáld elhessegetni. teljesen érthetőnek tűnik, hogy kisebb, főleg, hogy változóak a ciklusod.
Nekem rendszeres ciklussal van 8 nap eltérés, csak másik irányba, ő nagyobb. A terminust is modisitotta a doki.
Szabalyis ciklussal 2 hét nagyon sok, akkor tényleg aggodhatnál. Szabálytalan ciklusban a peteérés szinte bármikor lehetett. A következő uh fogja ezt eldönteni. Ha fejlődik szépen a terhesség, akkor nincsen semmi baj, az lesz az uj terminusod, és kész.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!