Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy kell bánni egy terhes nővel?

Hogy kell bánni egy terhes nővel?

Figyelt kérdés
Lehet én reagálom túl, lehet a hormonok miatt van, de egy kissé bosszantónak tartom a párom viselkedését. Cipekednem nem kell, odafigyel hogy a szükséges vitaminokat bevegyem, ha elfelejteném, viszont állandóan ugráltat, csináljam ezt, csináljam azt, miért vagyok ilyen lassú (milyen lennék 30+hetesen?), miért nem ugrálom körül egész nap stb. Egyáltalán nem érti szerintem, hogy mit jelent terhesnek lenni. Terhesség nem betegség, tudom, de azért egy kicsit több együttérzést várnék el.

2018. febr. 2. 00:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet olyan kapcsolatban élni, ahol a férfi " elvár " dolgokat és körül kell ugrálni. Nálunk sosem volt ilyen.

Ha éhes, akkor főz magának, ugyanúgy takarít, ugyanúgy csinál mindent. Akkor is amikor nem dolgoztam mert otthon voltam terhesen. Ha tudtam persze megcsináltam, de ha rosszul voltam , akkor nem, hazaért és főzött. De tudod, amire rászoktatod vagy megengedsz neki ő olyan lesz.

2018. febr. 2. 09:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk minden pont ugyanúgy volt, mint terhesség előtt.

A házimunkát megosztottuk, és kölcsönösen kiszolgáltuk egymást.

Nem is vártam el, hogy máshogy bánjon velem, mint előtte, hisz könnyű terhességem volt, a végén is prímán mozogtam, 37. hétig dolgoztam pultosként, kocsit vezettem, bevásároltam...stb.

Tehát mindent meg tudtam csinálni, amit terhesség előtt is.

2018. febr. 2. 09:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem gondoltam volna, hogy velem bárhogy 'bánni kéne', mert terhes vagyok.

Ettől függetlenül sajnos mégis így alakult, mert végig feküdnöm kell a terhesség alatt, így gyakorlatilag a férjemre marad minden, plusz még engem is kiszolgálhat... Nagyon zavar ez a tehetetlenség; de ez van...

Viszont a férjem gyönyörűen helytáll ebben a nem könnyű helyzetben. Mielőtt terhes lettem volna, már akkor is tudtam, hogy minden körülmények között számíthatok majd rá.

Szerintem az ugráltatás és kiszolgáltatás nem a terhességgel kezdődik egy párkapcsolatban.

2018. febr. 2. 09:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... Milyen jó olvasni , hogy vannak igazi társak !!!!
2018. febr. 2. 11:11
 15/16 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom, már a terhesség előtt is így viselkedett. Mindenképp beszélj vele, mert ha ugyanígy fog viselkedni, amikor már veletek lesz a baba, nem lesz egyszerű helyzeted. Amit meg tudsz csinálni, azt csináld meg, de ne várja el a párod, hogy minden apró dolog miatt körberajongd. Ha nem lennél terhes, akkor sem kéne ezt tenned.
2018. febr. 2. 16:11
 16/16 anonim ***** válasza:

De miért ugrálod körbe?

Ilyen férfi a világ összes pénzéért sem kéne :/

2018. febr. 2. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!