Kapott valaki duphastont az első trimeszterre?
Kaptam.
Nekunk 6 ev utan sikerult spontan. Elotte 4 evvel volt tobb missed ab-on, megse talaltak semmit nalunk.
Szoval 2x1 duphastont kaptam megelozes kepp, minden rendben volt. 14 hetig szedtem.
Most ujra babat varok, nagyon hamar sikerult a teso es most is 14. hetig szedtem.
Gratulalok!!!:)
Én is azt szedtem 14.hétig. Bár nekem 3x ment el spontán a babó. (Nem volt orvosom ) a 4.nél 6.héten véreztem úgyhogy mentem dokihoz....bunkó volt nem csinált semmit azt mondta vagy megmarad vagy nem. 2nap múlva megint véreztem. Elmentem megint sztkba. Az akkori doki uh után(mert ő vette a fáradtságot és megnézett kézzel és uhval is) azt mondta hogy minden rendben és felírta.
Én személy szerint örültem neki hogy ezt kaptam és nem utrot. Nem tudom igaz hogy mi a különbség de azt igen hogy abból van kúp is és nem szívesen kúpoztam volna.
2×1 Duphastont kaptam, majdnem végig szedtem az első harmadban (5 hetesen kezdtem el).
Nekem speciel nem mulasztotta el a vérzésemet, de a magzatunk velünk maradt. Persze ki tudja, lehet a prog.pótlás nélkül is így történt volna, nem tudom.
Első terhességemnél Utrot kaptam, ott pár nap alatt meg is szűnt a vérzésem, úgyhogy a kettő gyógyszer közül én is az Utrot tartom jobbnak.
Mindenesetre szerintem nem lesz gond, vigyázz magadram, jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!