Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetnék még a visszereimmel?

Mit tehetnék még a visszereimmel?

Figyelt kérdés
20+5 hetes kismama vagyok. A bal lábszáram csúnyán visszeres. Az egyik részen be van dagadva, pirosodva és fáj is. Tegnap voltam érsebészeten és kaptam vérhígítót meg mondta, hogy jegeljem. Minde felálláskor nagyon tud fájni, leguggolni nem tudok, közben a 18 hónaposommal vagyok itthon. Mit ajánlatok még, hogy lemenjen a gyulladás?
2018. febr. 1. 09:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a faslizas segitett
2018. febr. 1. 09:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nincs benne trombózis, akkor min. napi fél óra kilépős séta, vénás torna, hideg víz, polcolás, fásli vagy gumiharisnya (még felkelés előtt felvenni), orvost megkérdezni gyulladáscsökkentő szedéséről.

Ha van benne trombózis, pár napig fekvés, polcolás, vérhígító, utána fokozatosan egyre több séta és torna (és ehhez gumiharisnya).

Sok folyadék és ne emelgess... (Kérj segítséget, ha kell, valaki vegyen ki szabit.)

2018. febr. 1. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!