Miért örül jobban több kismama mikor megtudja hogy lány babát vár, mint a fiúnak?
Én vagy 2 hétig tiszta depressziós voltam, mikor azt mondtàk, hogy valószínű lány lesz! Nálam ez nem volt opció 😅
Gondolom a lányt akarók a tütükre meg a "cuki" hajcsatokra izgulnak, nem hiszem hogy nagyon tudják mit kell kezdeni egy fiúval
En kisfiut szerettem volna, de hamar kiderult, hogy kislany.
Kicsit elszomorodtam akkor, de nem tartott sokaig. Mar alig varjuk, hogy megerkezzen, mar nevet is talaltunk neki, mostmar ugy vagyok vele, hogy remelem nem er meglepetes a szulesnel es nem fog kiderulni, hogy megis kisfiu.
32 hetes leszek penteken.
"Gondolom a lányt akarók a tütükre meg a "cuki" hajcsatokra izgulnak, nem hiszem hogy nagyon tudják mit kell kezdeni egy fiúval"
Ezen most felröhögtem :D tudom, gogy nem bántásból írtad, ne értsd félre, csak a 2,5 éves lányom gyűlöli a szoknyát, mindig 5 perc után közli, hogy le kell venni, tütü pláne felejtős, haja meg most is olyan rövid és kevés, hogy max 1 percig, ha benne marad a csat. Szóval jól megszívtam volna, ha ezek miatt akartam volna kislányt :D
Amúgy azt akartam, nincs nagyon oka, szimplán mindig így képzeltem. Pedig sosem voltam csajos csaj, én is utálom a szoknyát, tiszta anyja a gyerek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!