Terhes vagyok, de nem vagyok boldog! Hogyan tüntetsem el ezt az érzést?
Az igazság az, hogy mikor megtudtam h jön a baba nagyon örültem. Pár hete elvesztettem a munkám, és úgy érzem h semmirekellő vagyok, itthon ülök pénz nélkül, a rosszullét miatt sokszor örülök ha megmaradok. Vannak jobb napok akkor teszek veszek, de az esetek 90% ban egy semmirekellőnek érzem magam. Féltem az anyagi helyzetem, terhesen nem fognak felvenni sehova. Sokszor csak fekszem egész nap, nézegetem a babakocsit, amit majd úgyse birok megvenni. Kiszaladok a világból már. Levert vagyok, sokat alszom,ha fent vagyok akkor is csak őrlödök magamban... Segitsègem nincs...
Egyedül vagyok a gondommal, és félek...
Nem csodálom, hogy nem vagy boldog, nagyon kemény évek következnek, rengeteg nélkülözéssel. Megértem, hogy meg akarod tartani, de nem hiszem, hogy felmérted, mire vállalkoztok.
Nem marad más, mint pitizni a védőnőnél meg alapítványoknál, hogy tudnak-e segíteni ruhával, kisággyal, babakocsival, vagy bármi mással.
Segítség nélkül bitang nehéz lesz újra dolgozni is.
Alkalmi munka mellett nem védekeztetek, és gyerek lett, nem meglepő.
Előbb kellett volna gondolkozni, addig menj el takarítani feketén, amíg bírod, aztán amint lehet bölcsőde
Fekszel egesz nap es nezegeted a babakocsikat??? 😁
Megsugom, lehet kapni ennel olcsobbakat is, ha nincs penzetek.
Kicsit kezd provokativnak tunni az egesz.
Ez a helyzet átmeneti, nem örökre szól.
Azt hittem h én vagyok nagyon negatív, de itt a válaszadók között vannak nálam rosszabb esetek.
Ja, hogy nem kaptál választ!
Kezdj el inni, szívj el egy füves cigit, aztán menj el lopni, hogy legyen 90 ezres babakocsi. Tök jól fogod érezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!