Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején milyen...

Terhesség elején milyen gyakoriak a görcsök?

Figyelt kérdés
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. 4,5év sikertelen próbálkozás után, mindenféle gyógyszer nélkül sikerült a teherbeesés természetes úton. Múlthét szerdán teszteltem pozitívat. Pont előtte nap voltam nőgyógyásznál, akkor nem tudtam még hogy terhes vagyok és nem is látott semmit csak,hogy 13mm vastag a méhnyálkahártyám. A pozitív teszt óta minden nap van olyan pár perc amig enyhén de görcsöl az alhasam. Ez normális? Nem tart sokáig de azért aggódom így ennyi év után. Nyugtassatok meg, hogy nincs gond❤

2018. jan. 29. 19:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a nyugtató szavakat 😊 ilyesztő a hirtelen jövő görcs, össze nem görnyedek de azért jobb elfeküdni a fájdalom miatt :( bár az se jobb
2018. jan. 29. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:

nekem magneziumtol 10perc alatt megszunt, szerencsere csak egyszer volt :)

12hkm

2018. jan. 29. 20:39
 13/16 A kérdező kommentje:
#6 köszönöm 😊😳
2018. jan. 29. 20:39
 14/16 Izabella220 ***** válasza:
Nem kell aggódnod én 8 hetes terhes vagyok.Nekem nagyon erőss görcseim voltak de ami valóban segített az a Magnerot azóta szinte megszüntek 3*1 szedem de amíg görcsöltem 2-essével és azóta szinte teljesen megszüntek a görcsök.
2018. jan. 29. 20:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Izabella köszönöm :)
2018. jan. 29. 21:10
 16/16 anonim ***** válasza:

En sajnos az ellenpeldat tudom hozni, nekem nagyon gyenge gorcsolgetesek voltak, aztan egy ket het mulva jott a ver is, pedig semmi komolyabb gorcs nem volt, sajnos elveteltem.

Most ujra terhes vagyok, neha van egy egy apro gorcs halalra izgulom magam de most azt erzem nincs gaz.

2018. jan. 30. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!