Akiknek feküdniük kellett a terhesség alatt huzamosabb ideig; ti háton is feküdtetek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem annyira előnyös a háton fekvés terhesség alatt, de ez most nekem a legkényelmesebb. Így nem fáj a derekam a sok fekvéstől. Ha rövid időkre háton fekszem, nem ártok vele? Még sokáig, 5 hónapig kellene bírnom...2018. jan. 29. 12:10
1/3 anonim válasza:
Az elején és közepén nem volt gond, a vége felé meg éreztem,hogy most fordulnom kell mert már nem volt jó. Jellemzően 5-10 percnél tovább nem bírtam háton.
2/3 anonim válasza:
En nem mert hamar ajulas szélére kerültem. Mar korán kialakult nalam a vena cava inferior szindróma, mert a harmasikrek akkora nyomast gyakoroltak ra. Viszont hason a 20. hétig feküdtem vigan. A kórházban a szobatársam kettes ikrekel terhes, o még 36 hetesen is vígan fekszik a hátán. Soha nem szóltak erte neki. Csak igy tud aludni.
3/3 anonim válasza:
Igaz én nem voltam szigorú fekvésre ítélve, de mikor pihentem, aludtam mindig háton feküdtem egészen a terhesség végéig. Vajúdás alatt pedig kizárólag háton fekve lehettem, rögtön rámszóltak ha az oldalamra fordultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!