Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig szedtétek a Meforalt...

Meddig szedtétek a Meforalt terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Endokrinológusnál novemberben voltam, akkor fél év múlva májusban hívott vissza. Tudta, hogy baba miatt járok hozzá, de akkor elfelejtettem megkérdezni, hogy akkor is májusban menjek csak ha esetleg sikerül, vagy csak ha nem.

Lehet szedni terhesség alatt is? Kb félidős leszek májusban amikor mennem kell.

2018. jan. 29. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Èn szedtem, ha jól emlékszem akkor a 32. hétig. Mellette inzulin is kellett és hetente jártam a diabetológiára. Nem ártana mielöbb majd a cukrodat megnézetni, mert terhesen elszállhat és a protokoll szerint csak későn néznék. Lehet, hogy semmi gond nem lesz vele, de lehet, hogy szigorú diéta kell. Ahová én jártam ott úgy volt, ha sikerül a terhesség, akkor egyből menjek vissza. Nézték a cukromat kb a 8 héten.
2018. jan. 29. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
12. hétig szedtem Merckformin XR-t.
2018. jan. 29. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
12. hétig kellett szednem és 16. héttől havonta cukorterhelés kb 30. hétig. A cukrom szerencsére jó volt, inzulint soha nem néztünk.
2018. jan. 30. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!