Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mensi kimaradás, szúró fájdalm...

Mensi kimaradás, szúró fájdalmak. Mi ez?

Figyelt kérdés

Kimaradt a menstruációm. Csináltam múlthéten egy terhességi tesztet, az negatív lett. (Megszakításos módszerrel védekezünk, nem élvezett belém). Pár napja szúr az alhasamnál bal és jobb oldalon is, illetve a köldökömtől pár centire mindkét oldalon.De nagyon! Hozzá kell tenni, hogy nagyon stresszes vagyok, s emellett még túlsúlyos is.Van két vesekövek, amik kicsik.

2 napja cickafarkfű teát iszom! Ja igen, s rengeteget pisilek!

2008. okt. 26. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Ha még mindig nem jött meg csinálj gyorsan egy tesztet. A leírt tüneteid alapján bizony esélyes vagy arra hogy babás vagy. A túlsúly szerintem nincs kihatással a hasszúrkálásra, a vesekövet nem tudom, de az biztos, hogy a "szúrkálás" -t és a gyakori pisilési ingert egy picuri okozza. A megszakításos módszer nem nyújt 100%-os védelmet, már az előváladékban is lehetnek szorgalmas élő spermiumok. 8. heteske
2008. okt. 26. 19:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Esetleg felfázás tünete nem lehet?
2008. okt. 26. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg fel lennél fázva akkor fájna mikor pisilnél, csípne!Nem hiszem, hogy fel lennél fázva bár én orvos nem vagyok! Szerintem is tesztelj ha negatív, de még mindig nem jött meg akkor a héten menj el dokihoz!

33 hetes kismama

2008. okt. 26. 20:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy 1 hónapig szedtem Betaloc tablettát, két hét kihagyással megint elkezdtem szedni.
2008. okt. 26. 20:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

szia! a betaloc vérnyomás csökkentő az nem befolyásolja sem a mensit sem azt hogy teherbe ess!

csinálj még 1 tesztet lehetséges a terhesség!

2008. okt. 26. 21:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem babás vagy. Várj 2-3 napot és tesztelj újra!
2008. okt. 26. 21:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi csajok! Ma még várok, hogy megjön-e, ha nem,akkor holnap csinálok egy tesztet, reggeli vizeletből!
2008. okt. 27. 08:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet akár felfázás is. Nem feltétlen jár ugyanis csípő érzéssel pisiléskor. Persze ezzel együtt ugyanannyi az esély a babára is.
2008. okt. 27. 17:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Épp most készülök menni a nőgyógyászhoz, remélem felfázás. :)
2008. okt. 27. 17:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Családi okok miatt nem rendelt ma, holnap megyek egy másikhoz.
2008. okt. 27. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!