Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülési fájdalmak jelentkezhet...

Szülési fájdalmak jelentkezhetnek egyik pillanatról a másikra, vagy általában van előjele?

Figyelt kérdés
38 hetes kismama
2011. febr. 4. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet így is, úgy is.

Mit érzel?

2011. febr. 4. 14:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát kiindul a hasam oldaláról egy görcs ami végighalad a derekamon és kisugárzik egészen a hátam közepéig. Olyan menstruációs-jellegű fájdalom. Be is keményedik a hasam olyankor.
2011. febr. 4. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem szabályos időközönként jönnek elő, akkor jósló fájásaid vannak. Ha sűrűbben megjelennek, akkor mérd az időt, hány percesek. Onnan tudhatod, hogy élesben vagy e vagy sem, hogy beállsz a zuhany alá és ha elmúlik akkor csak jósló volt, ha nem akkor lehet készülődni!

Könnyű és gyors szülést!

2011. febr. 4. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
én éjjel ébredtem arra, hogy ilyen közepesen erős mensi görcseim vannak. előtte nem volt semmi jele.
2011. febr. 4. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ez jóslónak tűnik.

Mérd a hosszát ilyenkor, ha 20-30 másodpercnél nem hosszabb, akkor biztosan jósló.

Ha 40-60 mp a hossza, akkor az "rendes fájás".

Két lehetőség van: vagy rendszeressé válik, és beerősödik, vagy csinálja egy ideig (rendszertelenül), majd leáll.

Készülődik a szervezeted a szülésre, ez így jó. Lehet, hogy ma holnap beindul, és lehet, hogy még két hétig húzod így...

Szép szülést!

2 gyerekes anyuka

2011. febr. 4. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!