Két egymást követő éjjel, egész éjszaka szörnyű menstruációszerű fájdalmak (has-, derék-, és csípőfájás, ami kisugárzik a lábba is). Mit lehet tenni ellene?
Délelőtt enyhül és napközben teljesen elmúlik, de amint lefekszem picit megint érzem már a csontokban. Magne B6-ot szedek, de semmit nem használ. Éjjel annyira fáj, hogy sírógörcsöt kapok, wc-re járok, hogy nem vérzek-e, nem tudok aludni...Valakinek volt hasonló, mitől és mit tett ellene?
26 khm
Lehet hogy tágulnak a csontok, nyúlnak az ínszalagok, készülődik a tested a szülésre...ami nem baj, nekem is volt ilyen de engem nem viselt meg annyira, persze lehet hogy neked alacsonyabb a fájdalomküszöböd.
De ha tényleg ennyire fáj ahogy mondod az nem biztos hogy jó mert lehet jóslófájás is, viszont nem lenne jó ha még megszületne a baba, mert még nagyon picike.
Szerintem menj el orvoshoz, és akkor legalább megnyugszol
Nekem ilyen mensi szerű fájdalmaim az első 4-5 hónapban voltak, én is állandóan a wc-re rohangáltam éjjel, hogy nem e vérzek. Ez főleg frontos időszakban és teliholdkor fordult elő. Persze mondtam az orvosomnak, aki magnézium citrátot javasolt 3*1-et. Ebben sokkal több a mg, mint a magne b6-ban. És recept nélkül is kapható. De előfordult, hogy a magnézium se segített így kétszer vettem be 1-1 szem nospát, és az jó volt. Kérdeztem a dokimat, hogy nem e rosszat csináltam vele, mert olvastam, hogy ellazíthatja a méhszájat is, de azt mondta, hogy ennyitől még nem nyílik ki a méhszáj, de görcstől már hamarabb. Azóta csak néha érzek enyhe mensi szerű görcsöket, de ezek már nem annyira erősek, de ilyenkor mindig beveszek egy magnéziumot és elmúlik. A 36. hétig lehet szedni. De mindenféleképen említsd meg az orvosodnak, hogy görcsölgetsz éjszaka.
31. hetes kismama
Sziasztok!
voltam dokinál a problémával, megvizsgálta a méhszájat, teljesen zárt, azt mondta mindent rendben lát, semmi jele fenyegető vetélésnek. Tanácsolni annyit tud, hogy szedjek több magne B6-ot, ha továbbra sem enyhül ez az éjjeli fájdalom.
Úgyhogy nagyon örülök, hogy semmi baj, kicsit elszomorító, hogyha tényleg ennyire alacsony a fájdalomtűrésem :S de remélem hamar kifészkelődi magának a helyet baba és akkor picit könnyebb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!