Hol, és hogy keressem? Nem találtam sehol olyan ikont,vagy keresőt, hogy a terhességgel kapcsolatos egy-egy kérdésre-panaszra hogy tudnék rákeresni anélkül,hogy ne nézegessem végig az összes többszáz oldalnyi kérdést
Figyelt kérdés
köszy a help-et
Üdv 14heteske
2008. okt. 26. 16:35
1/5 anonim válasza:
Bal oldalon a menü legvégén van a kereső nyégyzet.Írd be a konkrét kifejezést,ami érdekel és katt. a Keress! feliratra.
2/5 anonim válasza:
A baloldali menüsor alatt lévő keresőablakot használtad? Lehet egy szó (magnézium, bababolt, akármi)vagy több szóból álló kifejezés is, amit beírsz. Sok találat lesz így is, mivel nagyon sok kérdés van már az oldalon, de biztos megtalálod.
3/5 A kérdező kommentje:
sziasztok!!
köcce elöször is!!!!
de 1szer már probáltam,de akkor azt irta ki ilyen nemlétezik,s akkor az az igazság ráis hagytam...... túl hamar feladtam :-))))))
köszy mégegyszer!!! üdv Nektek!!! M
2008. okt. 26. 17:16
4/5 anonim válasza:
Ha nem dob ki semmit, akkor talán tedd fel a kérdést itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!