Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lenne a jóslófájás?

Ez lenne a jóslófájás?

Figyelt kérdés

Vagy a fron miatt görcsölök?

Nagyon össze-vissza felénk az időjárás. Eddig sosem hatott rám, de most talán.

32 hetes vagyok, 2 napja gorcsolok, 2percig kb ha eltart. Olyan 1-2 orankent van. De eleg kellemetlen. Szúr, görcsöl és nagyon kemény lesz az egész hasam tőle. Mintha egy sziklát cipelnék és a baba is nagyon sokat mozog. Intenzívebben a megszokottnál.

(Remélem kapok normális válaszokat és nem leszek hülyének nézve stb..)

Köszi!:)

2018. jan. 17. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Nem gondolnám, hogy ez 32 hetesen normális, hogy te görcsölsz. Szedj sok magnéziumot és fordulj orvoshoz, nehogy koraszülés legyen a vége.

Hogy milyen fájásod van, azt látatlanban nem lehet megmondani.

2018. jan. 18. 01:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Poénból írom szval ne legyen harag , de mégis ha látnál miközben szenvedek és elmondanám mit érzek akkor tán megmondanád miaz?:D

Komolyra forditva 3x2 magneziumot szedek, tobbet nem fogok igyis megy néha a hasam es ennel tobbet nem is engednek.

Multkor emeltuk, kemenyedes miatt.

:/

Köszi a választ!

2018. jan. 18. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:
A leirtak alapján ez lehez joslo fájás és 30 hét után már egyre többször fog jelenkezni.
2018. jan. 18. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is jósló lehet.legalább is nálam is ilyesmi volt Nekem is korán kezdődtek kB 30.héttől voltak. Kitartás, ilyenkor gondolj arra hogy a szüléshez képest ez olyan mintha nem is lenne. :D
2018. jan. 18. 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom😁😁😀😀
2018. jan. 18. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!