Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez jóslófájás lehet vagy csak...

Ez jóslófájás lehet vagy csak nő a baba és attól?

Figyelt kérdés

semmilyen rendszerességel de görcsölök neha érzem hol elmúlik megfigyeltem hogy egy percen belül akár 2x is megfogja a görcs aztán elmúlik egy pár másodpercig majd vissza tér!

a görcsök azokra hasonlítanak mikor menstruációm előtt voltam és fájt az alhasam( neha még az erősebb volt mint ez) 37+2hkm

2017. nov. 26. 22:15
 1/7 monika19990621 válasza:
Próbálj meg lefürödni és ha akkor se múlik el akkor menj be a kórházba
2017. nov. 26. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
A meleg zuhany és a helyvâltoztatás hatására a jóslók általában elmúlnak. Az igaziak viszont nem, azok sûrûsödnek és erôsödnek. Próbáld ki.
2017. nov. 26. 22:43
 3/7 A kérdező kommentje:

azzal tisztában vagyok hogy nem indult be a szülés..ez még 100% hogy nem az, sajnos csak hogy ezek a fájások jóslók lehetnek? csak mert nekem nem úgy van hogy fél percig fáj aztan mondjuk 10p múlva újra fáj egy fél percre ...hanem nagyon össze vissza!

tegnap hajnalban felebredtem arra hogy iszonyatosan fájt a hasam..na azmeg nemis görcs volt szavakba se tudom foglalni mit érztem..akkor azert elgondolkodtam hogy most akkor itt az idő..de elmúlt kb 5percig tartott de folyamatosan fájt ( a fájdalmat tényleg nemtudom leírni nemis a hasam alja hanem inkább fent fájt jobban

2017. nov. 26. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez még csak jósló fájás lehet.

Ha rendszerezödik,érdemes a kórházba menni.

Kitartás!

2017. nov. 26. 22:59
 5/7 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm!

hát kell is, nagyon nehezen viselem már..

2017. nov. 26. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak belenyomta valamelyik lábát a gyomrodba a baba. HA fent fáj, akkor az inkább az lesz. :)
2017. nov. 26. 23:49
 7/7 A kérdező kommentje:

a lábai az oldalamba vannak furódva párnapja, én inkább a popsijara szavazok mert eléggé fent éreztem nagy gömbölyű valamit szinte a szegycsontom után egyből, ez a fájdalom szerintem sem jósló volt!

viszont ezek a görcsök mensi alhasi fajasok biztos az, csak nagyon össze vissza van aki abban is tud időt mérni, hogy jönnek mondjuk 10percenként de nem tartanak fél percnél tovább illetve egy idő után elmúlik, nekem meg össze vissza van teljesen ez a görcsölés ezért kérdőjeleztem meg hogy vajon ez jósló e!

2017. nov. 27. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!