Ez jóslófájás? Vagy lassan anyuka leszek? Esetleg a baba nyomja?
Figyelt kérdés
Tegnap este óta ilyen furán fáj a hasam mintha megjönne a bajom. Se görcs se semmi. A folyásom lett egy kicsit több. De nincs fura szine és nem szagos.2013. márc. 17. 14:20
1/8 anonim válasza:
mérd az időt! ha sűrűsödnek és rendszereződnek akkor indulás :). nekem olyanok voltak a fájásaim hogy szinte éreztem ahogy a méhem összehúzódik, unokatesómnak mens szerű görcsökkel indult a szülés. hány hetes vagy?
2/8 anonim válasza:
Ilyen nekem rendszeren van:)
32hkm.
3/8 A kérdező kommentje:
37 hetes vagyok. Úgy hogy végülis már szülhetnék is nem?
2013. márc. 17. 14:33
4/8 anonim válasza:
igen beindulhat és ha 37 hetes vagy már nem is számít koraszülöttnek! nagyon jó egészséget és sok örömöt a picihez :). 1voltam!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. márc. 17. 14:40
6/8 anonim válasza:
Illetve állj meleg zuhany alá vagy meleg fürdőt vegyél, ha rendszereződik akkor irány a kórház, ha ne akkor "csak"jóslók.
8/8 anonim válasza:
A "mintha megjönne" érzés az görcs, még ha te nem is érzed annak, de összehúzódás. Lehet jóslófájás simán ennyi idősen, ha rendszertelen időközönként jön és mozgásra, meleg zuhanyra múlik, akkor csak jósló, viszont ha rendszeres, egyre gyakrabban jön és meleg víztől sem enyhül, akkor kezdődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!