Honnan tudom pontosan hogy ez joslofajas volt e? Elso baba, es aggodom.32 hkm
Ejjel tobbszor, kesszuras jellegu, eles szuro fajdalom volt a szemeremtestemnel, valamint az alhasamban. Nem mondanam gorcsosnek, csak szuro fajdalom volt, de vagy 6-7-szer elofordult. Neha nagyon fajdalmas, es erosnek mondanam, de volt hogy gyengebb volt.
Lehetett ez mar joslofajas, vagy csak a baba nyomhatott valami ideget, ami ezt okozta?
koszonom a valaszokat
Nekem azt mondták, ha jóslófájásnak vélem, menjek el fürdeni, vagy tusolni, a meleg víz (nem forró) megnyugtatja, és ha elmúlik, akkor az jósló fájás lehetett.
Nekem inkább görcsös fájás volt, olyan, mint amikor anno mensi előtt álltam.
Én ugyan már szültem egyet, de bevallom, fogalmam sincs, miben különbözik a jóslófájás az igazitól... Hacsak a keményedést nem nevezzük annak.
Viszont a fájás nem éles fájdalom, inkább tompa, olyasmi, mint a menstruációs görcs, azzal a különbséggel, hogy nem csak az alhasadban érzed, hanem az egész hasadban. Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor hasmenés miatt görcsöl a hasad.
Szóval az éles fájdalomra nem hiszem, hogy jóslófájás lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!