Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29. betöltött hét után jóslófá...

29. betöltött hét után jóslófájás nem korai még?

Figyelt kérdés

Nincs összefüggésben a szülés indulásának időpontjával ugye?

Tegnap eléggé begörcsölt a hasam,jó fél óra volt mire teljesen elmúlt.

Ma pedig enyhe menstruációs fájdalomhoz hasonlót éreztem többször is.Ez jósló lehet egyáltalán?Kicsit ijesztő...vagy csak túlaggódom

2017. aug. 3. 23:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pihenj, ne emelj és magnézium. Volt nálam, hogy majdnem a dupláját szedtem be a javasoltnak (400 mg).
2017. aug. 3. 23:55
 2/11 A kérdező kommentje:

Igen,pihenek,és szedek magnéziumot.

Hány mg a napi maximum?

2017. aug. 3. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
400 mg.
2017. aug. 4. 04:05
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

400 mg a napi ajánlott. Én speciel 1200mg-ot szedek egy nap. A magnéziumot nem lehet túladagolni. De kérdezd meg a nőgyógyászod. Nekem a nőgyógyász és a háziorvos is emelt adagot javasolt, azóta nincs is semmi bajom. Ráadásul a szoruláson is segít. 😁

24 hkm

2017. aug. 4. 05:32
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is hamar kezdődtek a jóslók,32.héttől a 35-ig feküdnöm kellett mert megnyílt a méhszáj,több éjjel is 10-15percenként fájt a hasam azt hittem menni kell....39hetes terhes vagyok :) nagyon sokat pihenj,ahogy írták magnéziumot szedj,kíméld magad és nem lesz semmi baj :)
2017. aug. 4. 06:46
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Speciel én 2400 mg-ot szedek magnézium citrátból, az én orvosom rutinszerűen ennyit szedet a kismamáival a kezdetektől.

Szerintem inkább menj be egy NST-re, nekem korábbi terhességben 23 hetesen a menstruáció-szerű görcsnek nem lett jó vége... Inkább fektessenek egy kicsit, meg kapj egy infúziót.

2017. aug. 4. 07:00
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Első babámmal 31, másodikkal 23 hetesen kezdődtek a jóslók, egyiket 2 nappal a kiírt előtt, a másikat 1 nappal a kiírt után szültem. A másodikkal nem is pihentem. Szóval nálam semmit se jelentett, bár tényleg ijesztő tud lenni. Magnéziumot sokat szedtem, napi 6 magnesii citricit és a folyadék bevitelre is oda kell figyelni.
2017. aug. 4. 07:22
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
*nálam 35 hetes korig nemhogy a méhszáj nem nyílt, a méhnyak se rövidült, nyílni meg 37 hetes kortól nyíltam mindkettővel. Pihenni azért kell, csak nekem a nagyobb is itthon volt így nem tudtam, de még így se volt gond.
2017. aug. 4. 07:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. aug. 4. 07:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam is egész korán kezdődtek, még majdnem korábban is, mint Neked. Magnéziumot szedtem, az orvosom mindig rendben talált mindent, így nem aggódtam túl a dolgot.

40.héten szültem, egészséges kisfiút.

Szedj magnéziumot, és nyugodj meg, az orvos úgyis rendszeresen ellenőriz benneteket!

2017. aug. 4. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!