29. betöltött hét után jóslófájás nem korai még?
Nincs összefüggésben a szülés indulásának időpontjával ugye?
Tegnap eléggé begörcsölt a hasam,jó fél óra volt mire teljesen elmúlt.
Ma pedig enyhe menstruációs fájdalomhoz hasonlót éreztem többször is.Ez jósló lehet egyáltalán?Kicsit ijesztő...vagy csak túlaggódom
Igen,pihenek,és szedek magnéziumot.
Hány mg a napi maximum?
400 mg a napi ajánlott. Én speciel 1200mg-ot szedek egy nap. A magnéziumot nem lehet túladagolni. De kérdezd meg a nőgyógyászod. Nekem a nőgyógyász és a háziorvos is emelt adagot javasolt, azóta nincs is semmi bajom. Ráadásul a szoruláson is segít. 😁
24 hkm
Speciel én 2400 mg-ot szedek magnézium citrátból, az én orvosom rutinszerűen ennyit szedet a kismamáival a kezdetektől.
Szerintem inkább menj be egy NST-re, nekem korábbi terhességben 23 hetesen a menstruáció-szerű görcsnek nem lett jó vége... Inkább fektessenek egy kicsit, meg kapj egy infúziót.
Szia!
Nálam is egész korán kezdődtek, még majdnem korábban is, mint Neked. Magnéziumot szedtem, az orvosom mindig rendben talált mindent, így nem aggódtam túl a dolgot.
40.héten szültem, egészséges kisfiút.
Szedj magnéziumot, és nyugodj meg, az orvos úgyis rendszeresen ellenőriz benneteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!