Annyira ugyan még nem pufóka mint egy 30 hetes magzat de a pofija vonalai,arcvonásai már tök édesek:)
Tényleg hasonlít mostani önmagára:)
A nemét már 100% megmondjá,ha mutatja magát a baba.
Az egészségével meg bizti minden rendben lesz.
2010. jún. 2. 10:33
2/13 anonim válasza:
Mi a 26. héten voltunk és fantasztikus élmény volt. Mindene jól látszott a babámnak.
Annál a dokinál voltunk, aki a genetikai uh-okat csinálta, így a mozizáson kívül mindent meg tudott nézni, hogy rendben van-e. Ezt javaslom nektek is.
Jó mozizást!
:)
2010. jún. 2. 10:36
3/13 anonim válasza:
Igen. Mi 18 hetesen voltunk a neme miatt.Megtudtuk a nemét,és azt, hogy egészséges, ráadásul láthattuk 4 D-ben is.Óriási élmény volt, megpróbálom majd belinkelni neked a képet.Már babás volt a kicsi lányom, szépen ki lehetett venni mindent.Van, aki még nálad is korábban megy.Annyira élveztem, hogy aznap éjjel nem is aludtam.Egyfolytában a [url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link] járt a fejemben.
Ha a kép alá mégy, ott van egy ilyen: direkt link a képhez. Másold azt ki légyszi, akkor talán meg tudjuk nézni:) Köszi:)
2010. jún. 2. 10:49
9/13 anonim válasza:
szia. én 20+1 hetesen votlam, leginkább zaért hogy megbizonyosodjunk hogy tényleg midnen rendben van e a babával. elég alacsonyak voltak a vérvételi értékek. nagyon kis cuki volt már ígyis, bár még a vonásai olyan durvák voltak, nem olyan finomak, de már minden szépen látszódott.
2010. jún. 2. 10:59
10/13 anonim válasza:
Mi 21+3 naposan voltunk, igaz, hogy nagyon sovány volt a kiscsaj, mi is az egészségügyi állapotára voltunk kíváncsiak meg persze a nemére is..nekem nagyon tetszett! Szerintem ígyis tökéletes volt, ha gondolod privátban küldök pár fotót..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!