Betöltött 27 hetesen mekkora súlyú volt a babátok?
szia
pont tegnap voltam dokinál, 27+3 hetes-en 1200 grammot mondott, és azt, hogy ez tökéletes ebben a korban :)
Szia!
Nekem hétfőn 27 + 4 hetesen 1160 grammot mértek..de ez egy elég szép nagy szám, ne aggódj..másképp fejlődnek a 12. héttől. Én meg pont attól ijedtem meg, hogy már most nagy és bekövetkezhet amitől a terhességem eleje óta tartok...4500 gramm feletti baba...ugyanis párom és a testvére, és az én testvérem és én is nagy babák voltunk, ergo mindkét fél részéről nagy babák voltak a családokban...én viszont pici vagyok és vékony :S :)
Nekem a lányomat 853 grammra becsülték ennyi idősen, 38 hétre született 2800 grammal.
A fiaimat 1 kg körülire becsülték 28 hetesen, 36 hétre születtek 2 és 2,5 kg-mal.
27+2 hét: 1118g
De a legtöbb méretére 28+2-t írt a gép ki.
20:01 vagyok.
Előtte nekem sem mondták..most egymás után 2 héten belül csináltak két helyen uh-t, és mindkétszer mondták.
Egyébként nekem a 2 hét alatt 400 grammot változott a súlya a 27. hét közepére.
Üdv.: 28 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!