Hány hetes vagyok? Szeptember 16 volt utolsó mens. Aznap negatív tesztem volt. Megjött ahogy szokott oktoberbe már nem
12-14 het kozott tudjak a legjobban merni az embriot kormeghatarozas szempontjabol. Inkabb az lehet a realis, foleg, hogy akkor jobban odafigyelnek a meres pontossagara is, mert az egyben genetikai uh is, szoval nem kapkodjak el.
De h jol szamolom kb 5 nap a kulonbseg nalad sz elso es a masodik meres szerinti kor kozott, ez egyaltalan nem sok, nem kell vele foglalkozni.
Visszaszanolva teljesen normal idoben foganhatott, ha a december 15-tol visszaszamolsz jo 11 hetet (ugye az elso ket hetet nem kell figyelembe venni ha a fogantatas ota eltelt idot nezed) az szeptember utolso hete.
Azt irtad, hogy szeptember kozepen mensiztrl utoljara, szoval nagyjabol kozepidoben fogant, igy teljesen normalis. A szeptemberi mensid idejen meg nem voltal terhes, ez biztos.
Nem értem a leírást... Úgy érzed a doki félreszámol??
Én szept 17-én menstruáltam utoljára...
Ma vagyok 17+ 2 napos, akkor te 17+3 vagy mensi szerint...
Nekem nem mósdosított rajta a doki a 12. Hét után..mert élo csak picit nagyobb, annyival pedig nem akar a számtásokba variálni..
Dec 15-én 12+6 napos voltál mensi szerint.. 4 nappal idősebb,
valószínűleg nagyobb annyival..
Hány mm volt 15-én?
Mensi előtt nem... Csak vélhetően nem 14. Napon, hanem a 9-10. Napon volt peteérésed... Akkor meg is van a 4 nap
Módosított
Épp csak egy picivel nagyobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!