Terhesség vagy csak képzelődés? ( 2 teszt negatív lett. Rá 2-3 hétre megjött, úgy ahogy szokott ugyan annyi ideig. )
Figyelt kérdés
A párommal kipróbáltuk 1 percre se, óvszer nélkül az együtt létet.Abba hagytuk és folytattuk óvszerrel.Mint ahogy már leírtam késett csináltam egy tesztet negatív..rá egy hétre még egyet az is negatív lett...utána megjött amikor már azt mondtam,hogy jolvan elmegyek nőgyógyászhoz... Eléggé vagy is iszonyatosan parázos vagyok...szóval félek a teherbeeséstől.. és lehet hogy képzelődők hogy nőtt a hasam? lehet hülyeségeket írok de már nem tudom,hogy lehet e-ennyire beképzelni dolgokat? vagy az is lehet hogy tényleg terhes vagyok? Elnézést ha hülyén írok vagy nem helyesen ..aki hülyéskedni szeretne a válasszal vagy ilyesmi azok mellőzzék köszönöm .2016. okt. 26. 20:22
1/3 anonim válasza:
Ha félsz a terhességtől akkor ne tegye be gumi nélkül egy másodpercre se.
A terhesség elején nem nő a has!Többedik terhességnél sem a terhespocak az első tünet.
2/3 anonim válasza:
Nyugodj meg biztos nem vagy terhes.
3/3 anonim válasza:
Jézusom fejezd már be ezt a párás hisztit!!!!!!! Ha ennyire félsz a teherbeeséstől Nem kéne játszani a tűzzel... Te se lehetsz 18 évesnél több... Egyébként ugye azt nem gondolod, hogy rögtön nőni fog a hasad? 16 hetes terhesen emelkedik ki a méh a medencéből ezután kezd el nőni a pocak... Szóval ha terhes vagy akkor már rég lenne egy pozitív teszted meg késne a menzid.. De írtad is hogy picit késett és megjött! Ajánlom hogy használjatok mindig Óvszert vagy szedj pluszban fogamzásgátló tablettát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!