Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A védőnőnek minden alkalomra...

A védőnőnek minden alkalomra kell vinni vizeletet?

Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 05:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
minden alkalommal kellett
2018. jan. 16. 09:16
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
Miért pontoztátok le azokat akiknek nem kellett? Ennyire sötétek hogy lehettek? Sok körzeti védőnő nem néz vizeletet. Na most akinek ilyen védőnője van/volt, arra nyomtatok egy piros kezet? Miért? Hülyék vagytok, már bocs?
2018. jan. 16. 10:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is mindig vinni kell. Az eredményt meg beírja a kiskönyvbe. Érdekes, hogy mindenhol másképpen van.
2018. jan. 16. 13:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a 16. hét után kellett vinni minden alkalommal. Szólt a védőnő mikor előtte voltam nála, hogy a következő alkalomtól mindig vigyek. Nálunk pl az orvoshoz nem is kellett vinni csak a végén a CTG vizsgálatokra.

De van olyan ismerősöm (másik város), akitől a védőnő sosem kérte. Amúgy ha nem volt róla szó és bizonytalan vagy, vigyél. Legfeljebb nem nézi meg. :)

2018. jan. 16. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egyszer sem nézte a védőnő, pedig én cukorbeteg is vagyok. Vettem magamnak tesztcsíkot és otthon néztem hetente.
2018. jan. 16. 18:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Kellett volna 😀 Így pisiltem neki helyben . Most mondta , hogy mindig kell vinni . Meg ugye a korhazban is nézik. Durva.
2018. jan. 18. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!