Terhes, de mégsem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Elég bonyolult a helyzetem.2017.November 25.-én volt utoljára meg a havim.Most csütörtökön 2018.01.11.-én teszteltem egy halvány pozitívat.Tegnapi nap,azaz 13.-án elkezdtem pecsételni,görcsölgetni,enyhe vérzésem is van.Voltunk ügyeleten is az éjszaka, a hölgy nem làtott semmit,ezért vett vért ami ugyancsak megerősítette a terhességet.Ő azt mondta hogy vagy túl korán jöttem,vagy épp most megy el.A hcg-m 178,5.

Annyit mondott hogy mindenképp menjek el a nőgyógyászhoz a héten.

Nem nagyon értem az egészet, mert számításaink szerint már a 7. Hétben kellene hogy legyünk kb.

Ki mit gondol erről? Volt valaki ilyen helyzetben?

Bocsi ha zavaros,de nekem ez most mind túl magas .

Első terhesség,30 éves vagyok.

2018. jan. 14. 13:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
En mikor 9 hetesen mentem ujbol dokihoz akkor azt mondta hogy 6+2hetesnek nezz ki es emelkedett a hcg szintem. Ra 5 napra mikor mentem addigra leesett a hcg szintem es mar kezdett felszivodni az embrio. 2 het telt azzal mig az orvosok biztosra kimondtak hogy ennek a terhessegnek annyi. Kiborito a bizonytalansag
2018. jan. 18. 14:01
 12/23 A kérdező kommentje:

A bizonytalanság rémes dolog!Kedden megyek vissza dokihoz,majdnem 2 hétig vérezgettem,ma hajnalban már azért is csináltam munka után egy tesztet ( borzasztó hangulat változásaim vannak) , és erős pozitiv .

Kicsit össze is vagyok zavarodva már.

2018. jan. 25. 20:49
 13/23 anonim ***** válasza:
Miujság kérdező? Hogy vagytok?
2018. febr. 3. 07:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne :)
2018. febr. 3. 07:22
 15/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok.Köszönöm kérdést.A hcg-m még mindig magas az orvos szerint,jövőhéten mehetek ismét vissza vérvételre.Doki az utolsó alkalommal se látott semmit,azt mondta hogy ez a terhesség elment.Vagy lehet hogy méhen kívüli,ez mind vérvétel után ki is derül a hcg-m alapján.

A teszt tegnap is igen erős pozitiv volt,az a néhány tünetem ami volt,megszűnt teljesen.Kicsit kezdek besokalni már a szituációtól.

Ráadásul megint meg jön,mert már barnázgatok és görcsölgetek.

2018. febr. 3. 17:06
 16/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok,sajna műtét lett a vége a dolognak :(
2018. febr. 8. 19:34
 17/23 anonim ***** válasza:
Óhh😞😞😞😞😞Sajnalom ! Légy erős 😣😞
2018. febr. 9. 05:19
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. A jobb petevezetékemben akadt meg,szerdán műtéttel el is távolították. A vezeték szerencsére menthető volt,úgyhogy még megvan az esélyem “bőven” az anyaságra.

Egy viszont biztos,egy jó évre most inkább jegelem a témát.

2018. febr. 9. 14:27
 19/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok, úgy néz ki hogy a tavalyi dolog megismétlődik. Holnap kellene megjönnie, viszont a ma reggeli első vizeletből halvány pozitívat teszteltem. Félek :( dokihoz futni még így is így is korai szerintem, úgyhogy most várok
2019. jan. 19. 18:20
 20/23 anonim ***** válasza:

Sajnalom kedves kerdezo 😔. Tavaly en is az evet egy missed ab-al kezdtem. Majd juniusban es oktoberben is volt ket kemiai terhessegem.

9es voltam

2019. jan. 20. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!