Mégsem vagyok terhes? Ultrahang
Figyelt kérdés
MA voltam dokinál elvileg 5hét 3 naposvagyok már extra erős pozi tesztjeim vannak,de a doki nem látott még petezsákot sem,sem méhen kivül sem méhen belül. méhnyálkahártya 11 mm. szerintetek akkor nincs baba? vagy volt más is igy hogy később látszott? azt tudom hogy a fogantatás júni 3.án volt akkor volt ovulációm.nagyon elvagyok keseredve :(2017. jún. 28. 18:14
1/20 anonim válasza:
Még ne legyél. 5.h3n semmi nem látszott nekem sem az eg világon. 13mm nyh. Két kis folt. De azt mondta valszleg csak valami árnyék.
6h.1nap petezsak. 7.h4.n szívhang. 30hkm. Szorítok.
2/20 A kérdező kommentje:
de nekem még foltot sem :( azt mondta talán ez lesz itt majd a petezsák mutatott valamit,de azt mondta ez még nagyon kicsi 2 mm valami...
2017. jún. 28. 18:28
3/20 anonim válasza:
Na, ezert nem kell orvoshoz rohangalni a 7-8. het elott.
4/20 A kérdező kommentje:
jó nem én találtam ki hogy most menjek. a saját dokim adott mostanra időpontot... nagyon megnyugtattál köszi :/ igyis sík ideg vagyok
2017. jún. 28. 18:44
5/20 anonim válasza:
nem tudhatod miért ment el
ha két méhen kívülid lett vna előtte, egy petevezetőd lenne egy petefészekkel te se mennél el? csak mellékesen kérdem. mindenki magának kell, hogy ezt megítélje
6/20 anonim válasza:
Endometriozisom, sargadinnye nagysagu miomam, petefeszek cisztaim, egy mukodo petevezetekem van. Tobb muteten vagyok tul. Versenyzunk, vagy mi?
Annyit irtam, hogy 7-8. het elott SEMMIT nem latni, ezert felesleges menni. Most kellett ez a stressz a kerdezonek ?
Amikor a stressz korai szakaszban vetelest is okozhat ?
7/20 anonim válasza:
Én sem mentem volna a 6.-7. hét előtt... Pedig volt már két vetélésem, de teljesen felesleges.. Ha a doki semmit nem lát, akkor meg idegeskedhetem végig az egész hetet. Azzal jobb senkinek sem lesz.
8/20 anonim válasza:
Azért a korán felfedezett méhen kívüli nagyon hasznos lehet, szóval szerintem ne bántsuk egymást azzal, hogy ki mikor megy dokihoz. Csak ne idegeskedj. 5 heresen legtöbbeknek már látszódik egy kis petezsák, de nem ok az aggodalomra, ha még nem látszik. 1 hét múlva már látni kéne valamit. Ha erős pozi a teszted, akkor terhes vagy, ott kell lenni valahol! Vagy kéne nézni BHCG-t vérvételen... Kitartás! Tudom milyen rossz a várakozás.
9/20 anonim válasza:
kösz h kinullaztal azert mert fel petefeszkem van egy petevezetővel, remélem büszke vagy és boldog.
10/20 A kérdező kommentje:
nem tudom ki pontozgat le de fejezze be!!! nekem minden válasz hasznos és köszönöm hogy válaszoltatok. erősebb a tesztemen a tesztcsík mint a kontroll. holnap hcg vérvétel és pénteken lesz eredmény
2017. jún. 28. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!