Mégsem vagyok terhes? Ultrahang
Figyelt kérdés
MA voltam dokinál elvileg 5hét 3 naposvagyok már extra erős pozi tesztjeim vannak,de a doki nem látott még petezsákot sem,sem méhen kivül sem méhen belül. méhnyálkahártya 11 mm. szerintetek akkor nincs baba? vagy volt más is igy hogy később látszott? azt tudom hogy a fogantatás júni 3.án volt akkor volt ovulációm.nagyon elvagyok keseredve :(2017. jún. 28. 18:14
11/20 anonim válasza:
Biztos a hatos, o a legjóindulatúbb.. Kérj egy hcg vérvételt es ne törődj az ilyenekkel. Van aki beleköt az élő fába is. Feltételezem nem ők fizették a vizsgalataid.. Addig meg csitt.
Drukkolok nektek!
12/20 A kérdező kommentje:
köszönöm,elküldött a dokim holnap megyek hcg vizsgálatra.
2017. jún. 28. 20:46
13/20 anonim válasza:
2 mm nagyon kicsi?
1,7 mm-es felritkulás korából van a gyerekről az első sztárfotóm :)
nyugi!
14/20 anonim válasza:
5 hetesen már látszott petezsák. Hüvelyi uh-t csinált? Mert azon már látni kellene a petezsákot. Nekem 6 mm volt csak a méhnyálkahártyám és tisztán látszott a fekete pontocska, ami a petezsák volt. szívhangot meg már hallgattunk 7 hetesen.
16/20 anonim válasza:
A vértesztnek ki kell mutatni. Addig is nyugalom, nem szabad idegeskedni.
17/20 A kérdező kommentje:
6600 lett a hcg. viszont babát még nem találják se méhen kivül se méhen belül...
2017. jún. 30. 14:47
18/20 anonim válasza:
És mit mond a doki? Azért már lassan 6 hetes vagy, valamit csak kéne látnia :(
19/20 A kérdező kommentje:
igen de nem látni. se méhen kivül sem belül. pedig valahol lennie kell mert a vérvétel azt mutatja hogy terhes vagyok...nem tud mit mondani. hétfőn ujra vérvétel. abból már talán többet tudunk hogy nő vagy csökken e hcg
2017. jún. 30. 18:47
20/20 anonim válasza:
Mi lett veled/veletek azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!