Mégsem vagyok terhes? Akkor mi lehet?
Figyelt kérdés
1 hete kellett volna megjönnie. Mindig napra pontos a ciklusom. Másnap csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Ekkor már nagyon fájtak a melleim és a hónaljam is. Azóta mindennap teszteltem és erősödött a csík. Tegnap voltam orvosnál és azt mondta a hüvelyi uh-n, hogy nincs terhesség, de menjek vissza 2 hét múlva kontrollra. Sem felritkulást nem látott, nyálkahártyám a ciklus időnek megfelelő a papír szerint. Akkor miért nem jön meg és pozitív a teszt?2015. júl. 22. 07:21
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan lehetsz terhes, sokszor a teszt pozitív, mégsem lát az orvos semmit eleinte. Menj vissza két hét múlva és akkor megtudod, hogy mi van.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta, az is előfordulhat, hogy ciklus végén fogant. Akkor 2 hét múlva már lát valamit?
2015. júl. 22. 07:29
3/7 anonim válasza:
Ugyanígy jártam.Utána kiderült,hogy nem voltam terhes.Persze,ettől még lehet hogy te az vagy.
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as neked mi volt akkor?
2015. júl. 22. 07:35
6/7 anonim válasza:
Turelem! Pozi teszt biztato! Remeljuk a legjobbakat!
7/7 anonim válasza:
Menj el maganorvoshoz, es kerj vervetelt. A HCG szint egyertelmuen kimutatja majd, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!