Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki 13 hetesen elment...

Volt aki 13 hetesen elment 4D-re, hogy megtudja a baba nemét?

Figyelt kérdés
most lesz 1 hét múlva a 12 hetes genetikai uh, de ahogy az ismerősök mondták kb pár perc alatt letudják majd és nem fognak azzal foglalkozni hogy megnézzék látni-e a nemét. Egy ismerős mondta hogy pont emiatt ők elmennek 13 hetes egy 4D-re. Magán dokim van de a magánrendelésén nincs uh, azokat a kórházban csináltatja meg amin ő nem szokott ott lenni. Szerintetek?

2018. jan. 13. 12:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
szóval akkor te a kórházi genetikai uh után elmentél egy magán helyre is? gondolkoztam én is rajta hogy pluszban megnézessem e egy magán helyen is...
2018. jan. 13. 16:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
6-os és 8-as vok. Igen, az a legbiztosabb, ha elmész még a "kötelező" kórházi 12. heti genetikai Uh. mellett egy magánrendelésre és ott megnézeted. Elmondod, hogy 12. heti genetikára szeretnél menni. Ez az 1.nagyon fontos vizsgálat, úgyhogy szerintem jelentkezz be. Biztos, hogy jobban megnyugszol ha részletesen, alaposan megvizsgálják és nem 2 perc alatt a kórházban. Én azért is mentem, mert felénk a gépek nem igazán korszerűek na meg nem is lettem volna nyugodt ha nem tudom, hogy minden rendben van e.
2018. jan. 13. 19:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, én már első babánál jó előre kértem időpontot kombinált tesztre a 12. hétre mert féltem hogy túl alapos nem lesz a kórházi uh plusz az csak uh. Jól tettem, mert 1 perc alatt letudták, persze megnézték amit kellett, de képet se kaptam, se nemet nem próbáltak nézni, se lepény tapadási helyet, mondták hogy ez még nem látszik... Érdekes 2 napra rá magánban látszott...Most második babával is mentem, persze a kórházba is mert több szem többet lát.
2018. jan. 13. 21:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm szépen az infot! ☺☺
2018. jan. 13. 22:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Én magánhoz járok. 13+2 hetesen voltam genetikain nála, 95%ra mondta, hogy kislány. Viszont ő beküldött a kórházba is genetikaira (több szem többet lát) hál istennek ott is minden rendben volt és ott is azt mondták, hogy kislány. Igaz magánba sokkal részletesebben megnéztük, meg a doki mindent kommentált míg a kórházba csak pikk pakk megnézte aszisztens leírta és jöttem is ki.
2018. jan. 14. 08:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el magamba,sajnos tényleg az a tapasztalat hogy a kórházban pár perc alatt letudjak és úgymond csak a durván deformitast veszik észre, nekem ezt írták a papírra hogy nem látnak durva elváltozást és jó napot ,én is azért mentem a kórházi rá akkor H több szem többet lát de azóta nem szannom rá erre az időm! Boldog babavárást
2018. jan. 15. 07:34
 17/17 anonim ***** válasza:

"nekem ezt írták a papírra hogy nem látnak durva elváltozást és jó napot ,"

Mindenhol ezt irják rá, mivel 100%-ra az uh sem szűr mindent. Nyugi, a legjobb magánhelyen is ez van rajta, ez a protokoll szöveg, jogilag védi őket.

2018. jan. 15. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!