17+2 hetes vagyok. Ma megyek uh-ra, szerintetek már megtudja mondani a doki a baba nemét? Már annyira szeretnénk tudni!
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 15:09
1/7 anonim válasza:
Ha úgy fordul a babád,akkor meg tudja mondani!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3lányos,25hkm
2/7 anonim válasza:
Én ma vagyok 17+1 hetes. Nekem már a 12. héten meg tudták mondani, de múlt héten voltam dokinál és csak megerősítette. Nekem kislány lesz.
3/7 anonim válasza:
Én ma vagyok 17 hetes. A 12. uh-on nekem is már mondták a baba nemét, és a 2 héttel ezelőtti genetikai vizsgálat (korionboholy vizsg.) beigazolta a 12. heti uh-on mondottakat. Ha úgy fekszik a babát, akkor szerintem simán meg tudják már mondani. :)
4/7 anonim válasza:
ha jól fekszik akkor meg lehet mondani :) nekünk csak talánra tudták mondani, mert a köldökzsinórt beszorította a lába közé, de így is megerősítették később az ott tippelt nemet, jól látta a doki a zsinór ellenére is :)
5/7 anonim válasza:
Ha úgy fekszik a baba, persze, megtudja mondani. Nekem a 12. heti uh-n megmondta h fiú 99%ra, be is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!