Nem, a 24. hétig mindenkinek egy nyílás van alul, aztán kezdenek csak fejlődni, a külső nemi szervek.
Csak a DNSéből tudnák megmondani, de ez kockázatos, nem csinálják akármiért (magzatvízből vagy lepényboholyból történő mintavétel).
"A 10. hét végére lezárul az embrionális kor. Fiú és lány embrióról még nemigen szoktak beszélni, fiúmagzatról és lánymagzatról már igen. Ez is mutatja, hogy a magzat már nemigen tud titkolózni a nemét illetően sem."
ez azonban függ a gép felbontásától, a magzat fekvésétől, attól hogy a nőgyógyász/szonográfus belebocsátkozik-e találgatásokba. A nagy többség kicsit később tudja meg a baba nemét, de vannak szerencsések akik már a 12. heti uh-n is láthatják.
Nekem mindkettő gyerekemnél tippre hajlandó volt az orvos nyilatkozni.
Hozzáteszem jól feküdtek és alaposan meglehetett nézni őket!
Eltalálta a nemüket mindkét esetben!
Én direkt rákérdeztem annó, és azt a választ kaptam a kiszemelt 4D UH rendelőtől, hogy 14 hetesen már biztonsággal meg tudják mondani a nemét.
14+0 hetesen mentünk, egyértelműen látszott, hogy kisfiú.
Sima sztk-s rendelésen csak 28 hetesen mondták meg először a nemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!