Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van akinek 12 hetes uh-on meg...

Van akinek 12 hetes uh-on meg tudtak mondani a baba nemet?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem megtudták mondani kislány:)

az utolsó napokat huzom, voltunk 4D-n és tuti h. kiscsaj:D

2012. aug. 23. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha meg is akkor is csak 4dn de nem biztos.nekünk 15hetesen mondták hogy kislány és most 34hetesen is azt mondták kislány
2012. aug. 23. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, h meg tudják mondani,d e nem minden esetben. Tud 'titkolózni' a csöppség, meg még olyan picik a szervei, h könnyű tévedni. 18 hetesen sokkal biztosabb!
2012. aug. 23. 16:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Remélem nekem is megtudják majd mondani mert nagyon szeretném tudni :)
2012. aug. 23. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is bízom benne h meg tudják állapítani
2012. aug. 23. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is megmondták sima 2D-s uh-al, hogy kisfiú.
2012. aug. 23. 16:55
 7/9 Katucika0912 ***** válasza:

Szia !! Németországba élek ! A 12 hetes genetikai vizsgálatot otthon az Istenhegyi Génklinikán csinálták, akkor az orvos azt mondta kislány! Aztán vissza jöttem Németbe , az itteni orvosom mindvégig fiút mondott!Úgy mentem szülni , hogy a főorvos tudta , egy fiú gyermeket fog a világra segíteni , mert az orvosom azt mondta !

Csodák csodájára 2012.06.08.-án életet adtam egy gyönyörű szép kislánynak !! :) Szóval , igen ! Szerintem meglehet mondani !! Élvezd ki a pocakos időd minden pillanatát !! Üdv Kata

2012. aug. 23. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem tudták megmondani (a 13. héten). Azt mondta, majd 18 hetesen lesz látható.
2012. aug. 23. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem lehetett megmondani a 12hetes Uh-n a pici nemét, mert nem úgy fordult:) (sőt még 16 hetesen sem), de pár ismerősömnek megmondta a doki a 12.heti Uh-n, és helyesen!:)
2012. aug. 24. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!