1/13 anonim válasza:
Ha úgy fekszik a baba, akkor igen.
Nekem megmondták mindkétszer.
2/13 anonim válasza:
Nekem megmondták, mondta a szonográfus, hogy 100%, annyira jól látszott. És igaza lett. :)
3/13 anonim válasza:
Igen!!!! Én is pont 16 hetesen voltam,igaz nagyon bujkált a kicsike,de addig nézte a nőci míg egy pillanatra meg nem látta a nuniját.:) Azóta is kislány. Bár akkor ledöbbentem,mert még 12 hetesen azt tippelte az egyik doki hogy fiú.És arra számítottam.
4/13 anonim válasza:
15 hetesen is megmondtak h kislany, es mostmasodiknal 16 hetesen is azt mondtak;). 3.-an megyunk megint !;) remelem meg mindig kislany;)
5/13 anonim válasza:
Nekünk 20 hetesen mondták meg,a 18 hetesen nem látták.
6/13 anonim válasza:
Én javasolnám neked,h 4D-re ne menj még 16hetesen,hiszen még annyira nem látható a picinek a vonásai,a pofija... Mi 28 hetesen mentünk, és addigra már szépen lehetett látni az arcát,ahogy mosolygott meg persze grimaszolt. 18 hetesen mész úgyis genetikaira,és hátha úgy fordul,h megmutatja magát. Sokkal nagyobb élmény lesz,ha már ugy mentek 4D-re,h olyan lesz az arcoskája,mint mikor világra jön.
7/13 anonim válasza:
a 18. heti 2D-n már mondanak nemet ha úgy fekszik a baba, 4D-re szerintem később érdemes menni. még én is nagyon korán megyek, mert csak 24 hetes lesz, de már kíváncsi rá a nagymamája és miatta megyünk el :)
8/13 anonim válasza:
nekünk 16 hetesen megmondták, mivel úgy széttárta a lábát hogy az egyértelmű volt! :D
9/13 anonim válasza:
Szerintem meg nyugodtan menj 16 hetesen is 4D-re.Mi voltunk és nagyon cuki volt már akkor is, igaz, hogy soványka, de még teljes egészében "belefért" a képernyőbe.Ja, és 100%-ra mondták a nemét is.
28 hkm
10/13 anonim válasza:
28 hetesen is bele fér a képernyőbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!