Megtudja majd mondani a doki a baba nemét?
Figyelt kérdés
Január 5.-én megyek legközelebb ultrahang vizsgálatra,akkor már 13 hetes és 5 napos terhes leszek.Köszi a válaszokat előre is!2010. dec. 21. 23:05
1/12 anonim válasza:
Ha megmutatja magát a baba rendesen, akkor elképzelhető, de ilyen fiatalon még kicsi rá az esély. Nekem 16 hetes terhességnél még nem tudta megmondani.
2/12 anonim válasza:
az a biztos amikor megszületik.nekem 36 hetesig kislány mondtak.de annyira tutira hogy még a nemi szerveit is látta.rá 2 htére megszületett a fiam.
3/12 anonim válasza:
Ha 4D-és UH-ra mész, akkor már ilyen korban is meg tudják mondani. Sima UH-án a 18. heti genetikai vizsgálattal egybekötve szokták. A 4 dimenzióssal kisebb az esélye a tévedésnek.
4/12 A kérdező kommentje:
a dokim 4D ultrahanggal vizsgál.akkor reménykedem hogy megtudja mondani mert már kiváncsi vagyok
2010. dec. 21. 23:28
5/12 anonim válasza:
Komolyan, 4D UH-n már meg tudják állapítani a baba nemét 13-14 hetes terhességnél?
Akkor én is csináltatok egy 4D-s UH-t!
6/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy csak a 16. héttől tudják teljes bizonyossággal megmondani a baba nemét a 4D UH-n.
7/12 anonim válasza:
Egy jó UH gép egy jó orvossal sok mindenre képes. De a dokim szerint biztosat csak a 17. héten lehet mondani, addig csak találgatás. Nálam méricskélt valamit, azt mondta, ha ez az érték 4 fölött van, akkor valószínűleg fiú. 1,25 volt, és tényleg kislány lett. De azt is hozzátette, hogy ne éljem magam bele túlzottan.
8/12 anonim válasza:
Érdekes...mi most a 12 hetes uh-n egyértelműen láttuk a sima uh.-n a golyógat meg ami hozzá tartozik...majd megírom jan 11-én a 16 hetes után h meg vannak e még :) én viszont csodálkoznék ha lány lenne belőle.....jól meg is mutatta mindenét :)))
Ja és sima uh volt :)
9/12 anonim válasza:
Nekem a 12 hetes UH-n mondták meg h 99 % h kisfiam lesz.
Üdv 7 hónapos kisfiú anyuja:)
10/12 anonim válasza:
Az előző vagyok, sima uh volt nekem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!