A végefelé az orvos megtudja mondani mikor jön a baba vmi alapján? Én most vok 33km és 2 hét múlva kell mennem ctg-re?
Figyelt kérdés
Csak a párom miatt kérdezem ,mert nagyon kevesett van itthon,mert kamionozik és azért szeretne itthon lenni.2009. szept. 19. 13:23
1/3 anonim válasza:
Szia,hát sajnos erre nem tul nagy az esély a babó dönti el mikor akar kibujni a csunya nagy világba.jelek lehetnek de ez sem biztos,én 36 hetes vagyok jelek vannak joslóim vannak érzem hogy nem huzom sokáig de a doki mindent rendben talált zárt a méhszáj nincs méhtevékenység szal nemtudni.Talán akkor ha a maradék idödben valami baj történne amit ugye senki nem szeretne és programozott császár vagy ilyesmi történik ha mindent rendben találnak nem nagyon tudják megmondani sajnos.Már én is nagyon várom hogy kibujjon a picurka de ugylátszik minden nappal elörébb váratja magát.üdv és boldog babavárást.
2/3 anonim válasza:
Vannak jelek, amik utalhatnak rá: pl ctg-n a méhösszehúzódások vagy a méhszáj nyitottsága, de ezek csak jelezhetik a szülés közeledtét.
Nekem szülésközeli méhösszehúzódásaim voltak a 37. héten már, mégis túlhordtam a babát.
3/3 anonim válasza:
Nemrég voltam ctg-n, olyan lapos volt a méhösszehúzódási "görbe" , hogy csak na...
De erre is azt mondta a doki, hogy az csak egy pillanatnyi állapotot jelez, ki tudja mi lesz 1 óra mulva.
A másik, hogy ilyenkor már a kismamák nagy része nyüglődik, itt fáj, ott fáj, jóslók stb. , én meg azt sem tudom mi az.
Úgyhogy szerintem jelek nem nagyon vannak, majd ha a baba úgy érzi, hogy készen áll a nagy útra, akkor jelez úgyis.
38+5 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!