Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lesz valami baja a kisbabámnak...

Lesz valami baja a kisbabámnak, ha 5 napja alig pár falat ment le a torkomon?

Figyelt kérdés

Nagyon aggódom, próbáltam az evést erőltetni, de nagyon nem megy. 6 hetes vagyok, hétfőn kezdődött ez az egész napos kitartó hányinger, de szerdától ilyen borzasztó a helyzet. Gyümölcsön éldegélek és 1-2 szelet vajas kenyéren. Tegnap ettem egy kis rakott krumplit, aránylag jól is esett, de fél órával evés után borzasztóan rosszul lettem, fetrengtem fél délután.

Mit tehetnék ez ellen? Várjam a végét, vagy kísérletezzek, hogy mitől nem leszek rosszul?

Segítsetek :(

2008. okt. 26. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. A babának nem lesz baja tőle, ő elveszi ami neki kell. Esetleg ami nekem bevállt, bár biztos fognak érte támadni, de az az volt, hogy ilyenkor megittam egy-két korty jéghideg colat, vagy canada dry-t. Megnyugtatja a gyomrot. Sajnos ezen túl kell esni, és ez még lehet hetek kérdése is, de mindenképp enyhülni fog. Kitartás! Minden jót! 35 hetes kismama.
2008. okt. 26. 11:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást, a hideg kóla nem is hangzik rosszul :)

És számít ilyenkor, hogy mit eszek, vagy egyem azt, amit bírok? Gondolok itt arra, hogy a sajtburger lemegy.És az nem túl egészséges koszt :S

Elevitet egyébként szedek.

2008. okt. 26. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egyél ami jól esik nyugodtan.

Én is ettem már többször sajtburgert mert imádjuk kis sültkrumplival.:)

Jobbulást és kitartás!

37 hetes kismami

2008. okt. 26. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt az első időszakban, alig tudtam enni, fogytam 2 kg-ot.

A kicsi elveszi amire szüksége van, így fontos, hogy legalább a terhesvitamint bevedd. Próbálkozz gyümölcsökkel, kekszel, de ne aggódj!

Nálam ez a 12. héten megszűnt, újra visszajött az étvágy, visszaszedtem a leadott kilókat, sőt, már híztunk is természetesen és 26 hetesek vagyunk már. :)

2008. okt. 26. 12:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat! Aranyosak vagytok! :)
2008. okt. 26. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Én 6 hetesen mentem dokihoz, ő mondta szedje elevitet. Amikor elkezdtem szedni ugyanezek a tünetek jelentek meg. 5 napig bírtam. Azóta nem szedek elevitet, és semmi vitamint. 35 hetes vagyok és kicsattanok az egészségtől. 1x hánytam a terehsség alatt, az is azért volt mert vért vettek.

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én ugyanúgy eszem mint előtte, kenyeret, tésztát, és egyéb finomságokat, viszont soha nem voltam kívánós. Szerencsém van a terhességemmel.

Eszek hamburgert is....és iszok kólát is....sőt reggel egy gyenge kávét.

A baba egészséges, és én is naygon jól érzem magam.

Lehet az elevit miatt vannak evési problémáid.

Beszélj az orvosoddal.

2008. okt. 26. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Hallottam már Én is többektől, hogy az Elevit megzavarta kicsit az emésztésüket, úgyhogy beszélj mindenképpen az orvosoddal, hátha tud mást ajánlani. Nekem szerencsére nincs bajom vele, a mai napig szedek napi egyet, most vagyok 25 hetes. Ami pedig az étkezést illeti, azt egyél, amit éppen megkívánsz. Ha hamburgert, akkor azt. Ha kólát innál, akkor igyál kólát. Ami Neked jólesik, az a babának nem árt. A legnagyobb hülyeségnek tartom a kismamák bizonyos dolgoktól való eltiltását, sőt, szinte "megkövezését", ha valami "tiltott" dolgot esznek/isznak. Az egyetlen dolog, amitől tartózkodj, az az alkohol, kivéve persze a vörösbort, de nyilván mértékkel. Émelygés esetén pedig próbáld ki a pirítóst, nagyon vékonyan megkenve Philadelphia sajtkrémmel. Nekem anno bejött.
2008. okt. 26. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!