Szerintetek van kulonbség annak a ferfi erzesei kozott aki bent volt szulesnel es akozott aki nem?
Szerintem nincs.Férjem egyiknél bent volt a másiknál nem,ugyanúgy szereti őket.Sőt jobban kötődik ahhoz a gyerekhez picit,akinél nem volt benn.
Szerintem apafüggő a dolog.Nem vagyunk egyformák.
Szia! Férjem először nem akart ott lenni, mert félt. Aztán ahogy közeledett a szülés ideje megváltozott a véleménye és bent szeretett volna lenni. Bent is volt, és akkora erőt adott nekem, hogy csak na. Együtt éltük át azt a csodálatos érzést ahogy megszületik a kislányunk. Hamarabb látta a leányzót, mint én, ezt mindig is mondogatja. :) Most várjuk a 2. babánkat és nem kérdés, hogy bent akar e lenni vagy sem. Természetesen igen!!! Ja és azóta is mondja, hogy jól tette, hogy meggondolta magát és ott volt. Egy életre szóló esemény és kötődés.
Van olyan ismerősöm aki csak a 2. babánál tudott bent lenni és már sajnálja, hogy az 1.-nél kihagyta. :(
Ha párod szeretné, legyen csak ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!