Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van kulonbség...

Szerintetek van kulonbség annak a ferfi erzesei kozott aki bent volt szulesnel es akozott aki nem?

Figyelt kérdés
Ugy ertem , mélyebben ateli aki ott van a parjaval vegig mellette ?? En igy gondolom; de kivancsi vagyok a velemenyetekre . ( nem olyanokra gondolok, akik bent lettek volna, de nem értek be stb.... hanem csak a tényekre lennék kivancsi ... a ketto kozti kulonbsegre )
2018. jan. 12. 05:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs.Férjem egyiknél bent volt a másiknál nem,ugyanúgy szereti őket.Sőt jobban kötődik ahhoz a gyerekhez picit,akinél nem volt benn.

Szerintem apafüggő a dolog.Nem vagyunk egyformák.

2018. jan. 12. 08:15
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

Szia! Férjem először nem akart ott lenni, mert félt. Aztán ahogy közeledett a szülés ideje megváltozott a véleménye és bent szeretett volna lenni. Bent is volt, és akkora erőt adott nekem, hogy csak na. Együtt éltük át azt a csodálatos érzést ahogy megszületik a kislányunk. Hamarabb látta a leányzót, mint én, ezt mindig is mondogatja. :) Most várjuk a 2. babánkat és nem kérdés, hogy bent akar e lenni vagy sem. Természetesen igen!!! Ja és azóta is mondja, hogy jól tette, hogy meggondolta magát és ott volt. Egy életre szóló esemény és kötődés.

Van olyan ismerősöm aki csak a 2. babánál tudott bent lenni és már sajnálja, hogy az 1.-nél kihagyta. :(

Ha párod szeretné, legyen csak ott!

2018. jan. 12. 10:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem benn volt a Férjem, de szerintem nem befolyásolja. Teljesen rá bíztam a döntést, mert egyáltalán nem bírja a vért. Élete legcsodálatosabb élménye volt. Ő amúgy azzal indokolta, hogy be akar jönni, mert bennem fejlődött, én éreztem mindennap, Ő pedig a szülőszobán tud legelőször találkozni a kislányával és nem akarja ezt kihagyni. Szerencsére a szexuális életünket egyáltalán nem befolyásolta, pedig a lábam között állt úgy belejött az egész szülés körüli eseményekbe:).
2018. jan. 13. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!