Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoptatás után is dinnye...

Szoptatás után is dinnye mellek maradnak?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni, hogy akinek nincs kis melle, hanem olyan közepes méretű , annak a szoptatás befejezése után is dinnyék maradtak a mellei? Nekem most kb olyan, látszik, meg van duzzadva nagyon, viszont nőni nem nőtt mert az összes melltartóm jó rám. Többnyire elegánsabb sport melltartókat viselek.

Köszönöm a válaszokat.

2018. jan. 11. 07:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem visszaállt az eredeti állapotára, kicsik voltak elútte is, utána is. Szoptatás alatt jobban néztek ki, de szerencsére az üres zackó effektus kimaradt, 3 évet szoptattam a kettőt összesen.
2018. jan. 11. 09:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem fog így maradni.
2018. jan. 11. 11:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is konkretan 2 borcafat lett beloluk! Borzalmas volt a latvany szoptatas befejezese utan!:(

Gondoltam is magamban, hogy ebben mar elet nem lesz sose, max ha megmuttetem...

De most ujra babat varok es visszatert bele az elet!😂

2018. jan. 11. 13:52
 14/18 A kérdező kommentje:
én attól félek, hogy dinnye marad :(
2018. jan. 11. 14:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanolyan maradt, mint volt.

Terhesség alatt és szoptatáskor is ugyanazokat a melltartókat hordtam, mint terhesség előtt.

Bár nekem nagyok a melleim, így már nem volt hova nőnie, 85F-es a méretem.

Most a 2. babával is ugyanekkora méretet hordok, habár így félidősen kissé szűkek, de még jó, nem tervezek nagyobbat venni, ha így marad.

Nekem szerencsére nem igazán változott meg az alakja, jó, persze nem állnak feszesen, de ekkora melleknél ez természetes, szeretem a melleim :)

2018. jan. 12. 00:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem látványra méretre kb. olyan, mint terhesség előtt volt, annyi, hogy míg régen kemény volt, most puha. Ha állok,akkor ez nem is látszik, de ha leülök, akkor lógósabbnak tűnik.
2018. jan. 12. 09:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Tacsi csöcs 😂😂😂 nem hagyhattam ki

Nekem meg van ereszkedve kicsit, pedig 5 hónapig szoptattam.

2018. jan. 12. 22:37
 18/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk a tacsi nekem is megvan, de az még a régi fogyástól.
2018. jan. 13. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!