Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért híznak el a terhes anyukák?

Miért híznak el a terhes anyukák?

Figyelt kérdés
Most nem a normális súly gyarapodásra, hanem amikor jóval fölötte híznak.
2018. jan. 10. 17:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
53%

95-el kezdtem és 108 lett a vége. 4 kilós babám született a kórházból 107 kilóval jöttem el...terhesség alatt nem vízesedtem csak a végén, de szülés után ... durván. 2 hét múlva 94 kiló voltam.

13 + pont megfelelő volt, lehetett volna kevesebb hízás is, de a legvégén kb 5 kg az mind víz volt.

Akik nagyon meghíznak azok bizony sokat esznek. Anyukám 26 kilót szedett fel, végighányta a terhességét, de állandóan evett.. mondjuk pár hónap alatt visszanyerte a súlyát XD Ja és 26 kilót hízott ugyan de csak 2,6kg voltam XD

2018. jan. 11. 08:57
 22/29 anonim ***** válasza:
46%
Aki azt írta 8 kg hízás kevés.65 kg-mal kezdtem a terhességet(170 cm vagyok tehát nem sovány)de írtó sokat voltam rosszul étvágyam sem volt.8 kg-ot híztam.A fiam 3850 g-mal született.Akkor hogy is van ez?
2018. jan. 11. 16:03
 23/29 anonim ***** válasza:
69%

ez annyira igazságtalan :( pm alulműködésem van, amit már csak 30kg plusszal diagnosztizáltak és kezdtek kezelni, 94kg-ra híztam, pedig alig ettem... más meg simán zabálhat és nem hízik :'(

94el kezdtem a terhességet, 98al mentem szülni, 88al jöttem haza, most vagyok 82, 16 hónapos a gyerek, és NEM zabálok. Szóval aki a zabálásra fogja, az lásson már tovább az orránál (vagy ne csodálkozzon, ha beverik)...

2018. jan. 11. 18:36
 24/29 anonim ***** válasza:
72%
Az egyik gyereknél kb. 10 kilót híztam, aztán az utolsó 3 hétben még 15-öt vizesedtem hirtelen, még a lábam is csak szétvágott cipőbe fért bele. Kórházba is lerültem. Aztán szoptatás alatt meg a hormonoktól híztam, 74 kg volt a csúcsom. Abbahagytam a szoptatást és lefogytam, pedig nem változtattam semmin, max többet aludtam. A második gyerenél direkt megtartottam a nagy ruháim. Erre nem híztam semmit, csak a hasamra terhesen, szoptatás alatt meg fogytam, 42 kg voltam. Komolyan meg voltam rémülve, jártam dokikhoz, semmit nem találtak még Ct-n se. Abbahagytam a szoptatást és sitty-sutty visszahíztam. Kíváncsi lennék mi lenne egy 3-diknál :)
2018. jan. 11. 19:17
 25/29 anonim ***** válasza:
76%
Ha nincs betegsége pl.pajzsmirigy problémák, akkor szerintem az illető csak nem mozog eleget. Otthon van és eszik, meg eszik. Mozogni meg elfelejt.
2018. jan. 11. 19:59
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
22-es vagyok csak tudnám miért lettem lepontozva ha csak leírtam nálam hogy volt?
2018. jan. 12. 07:51
 27/29 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is PM alulműködésem van.Megfelelő kajàlàssal,odafigyeléssel teljesen kordàban tartható.Úgyhogy ez nem lehet mentség.
2018. jan. 12. 14:15
 28/29 anonim ***** válasza:
70%
27. Látod, te is támadsz, pedig értelmezni nem sikerült. Azt írtam, kezeletlen volt, úgy jött fel a 30kg...
2018. jan. 12. 23:31
 29/29 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszadó. 15 évesen szerintem nekem is pm alul működésem volt, ugyanis másfél hó alatt 20 kg-t híztam, úgy hogy előtte ennyit lefogytam. Magyarán visszajött. Nagyon nehezen éltem meg, ráadásul mivel kezeletlen volt, 4 évig bármit csinálhattam semmit sem fogytam. 166 cm-hez voltam 67 kg. Volt, amikor lement 63-ra, de abból 2 kg mindig visszajött. Az arcom fel volt fúvódva és óriási melleim voltak, 85 D.

Áttértem egy másik életmódra, vegán lettem és dobáltam le a kilókat. 3 hónap alatt lement 53 kg-ra. 1 hete adtam életet a kislányomnak, egészségesen jött a világra, 3 kilóval.

A kezeletlen pm nem csak súlygondokat, de kellemetlen folyásokat is okozott nekem, ráadásul a menzesz sem állt be egy évig 15 évesen. Akinek kezeletlen, mint nekem is az volt, akármit csinálhat, ha nem eszik akkor is hízik, mert nálam is így volt.

Viszont nekem olyannyira helyrejött, hogy a terhesség alatt is csak 6 kg-t gyarapodtam, mind lement. Ettől persze rettegtem, mi lesz velem terhesség alatt.

2018. jan. 13. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!