23. hét, pocak lent?
Sziasztok.
23 hetes vagyok. Azt szeretném kérdezni,hogy a pocim nagyon lent van. Viszont a köldököm "megemelkedett" mert, alul kerek.. Ez baj? Sajnos a dokim semmire nem válaszol.
Akiknek lent volt, hogy viselte? Szülés milyen volt?
Előre is köszönöm.
Ahogy már írták, még csak most kezd feljebb menni a méh. A baba így még lent van :) Egyébként meg nagyon attól is függ a pocak alakja, hogy hogyan fekszik benne a baba.
Boldog babavárást :)
Köszönöm, a válaszokat!
Igen a fejem inkább a frontokra érzékeny!
Szia!
23.hét még nagyon a kismama pocak kezdete, legalábbis ezután pár héttel fog csak igazán látszani az állapot.
Én jelenleg 33 hetes vagyok a második babámmal, de a 26-27 hétig is lent volt kerek a hasam, és a köldököm felett csak ezután kezdett domborodni.
Egyébként vannak jó kis ábrák interneten, amik klasszul mutatják hányadik hétben, hol helyezkedik el a méh a terhesség során.
Szerintem ne aggódj ez miatt, ha az orvos az ultrahangok, vizsgálatok során rendben talál mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!