Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség elején mindenkinél...

A terhesség elején mindenkinél azonos intenzitással jelentkeztek a tünetek?

Figyelt kérdés
Normális az,hogy egyik nap émelygés,hányinger,stb. másnap meg mintha elvágták volna,semmi...?A terhesség elején (2-3hetesen)ez normális,vagy azért kellene érezni valamit?A ma reggeli hőm még mindig 37,0 egyébként..
2008. okt. 26. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél más.Van aki végig rosszul van aki meg sem érzi hogy terhes.Én az utóbbiakhoz tartoztam, semmit nem éreztem (max.a szagokat jobban)de ha nem nőtt volna a hasam nem is tudtam volna hogy terhes vagyok:)

üdv.

2008. okt. 26. 08:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkinél változó. Az is normális, hogy egyik nap rosszul vagy, másik nap pedig jobban. A hőd is rendben van!

24 hetes kismama

2008. okt. 26. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki máshogy viseli a terhességet,még az is lehet hogy nem ugyan olyan két terhessége 1nőnek. Én teljesen jól voltam,időnként volt e gy kis émelygés és undorodtam a cigifüsttől.
2008. okt. 26. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem voltak napok, hogy kicsit émelyegtem, aztán meg semmi. Volt hogy fájt a cicim, aztán napokig nem. Ne aggódj ez normális. Igazán rosszul sem voltam, tehát ez sem törvényszerű. Igaz most bepótolódik az elején elmaradt hányinger. Boldog babavárást! 35 hetes kismama.
2008. okt. 26. 09:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a hasznos,megnyugtató válaszokat!

Szép napot! :)

2008. okt. 26. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek vannak tünetei, vannak akiknek nincsenek.

Nekem pl. semmi tünetem nem volt, és mégis 26 hetes kismama vagyok.

2008. okt. 26. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Természetes, hogy hol van tünet, hol nincsen! Ne aggódj! Ja és szerintem azt a hőmérőt is rakd szépen a szekrénybe! Feleslegesen stresszelheted vele magad! Elég ha nem alszol annyira jól éjjel, máris változik a hőd, és én tudom, hogy azért el kezd gondolkodni az ember, hogy most miért esett, ugye nincs baj?! 14 hetes kismami
2008. okt. 26. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!