Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetesen IUGR gyanú?

37 hetesen IUGR gyanú?

Figyelt kérdés

Ezeket az adatokat írták a papiromra :

Bpd 89mm

Ac 298mm

Fl 73mm

Becsült súly 2470gr

Méhlepény érettsége 2

Vélemény : IUGR

Átküldtek NST - re.

A baba jól van, mozog, jó volt a görbéje is.

Semmit nem mondtak... Aggódom.

A kiírt időpontig, ha a baba is úgy akarja, van még 3 hetem.

Addig van még esélye pár dekát hízni?

2018. jan. 7. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.Az UH-s mérés csak becslés, még akkor is tévedhet, ha a legszuperebb szakember csinálja. Az én ikreim a pont a betöltött 36. hétre születtek 2300 és 2200 grammal, ha végig maradtak volna, akkor fejenként kb. 3 kilósak lettek volna, tehát teljesen jó volt a súlyuk. Van ismerősöm, akinek valóban IUGR volt a babája, 40 hétre született 2400 grammal. Kicsit volt, de makk egészséges. Megnőtt idekint, ma már egy vidám eleven, két éves. Szóval ne aggódj.
2018. jan. 8. 20:43
 2/3 Bogus20 ***** válasza:
73%
Szia! Jaj az ilyen súlybecsléssel vigyázni kell.. Alkati kérdés is, hogy mekkora lesz a baba, meg sokszor akár 1 kilót is képesek tévedni!!! Lehet ezért inkább nem is kommentálták...
2018. jan. 9. 15:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Gondoltam megírom, hogy február 1.-én, 6 nappal a kiírt időpont után megszületett a lányom, 3340gr és 49 cm.

Szóval nem is lett olyan kicsi.

A dokinak sikerült az utolsó heteimet stresszessé tenni.

2018. márc. 31. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!