Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az, hogy néha nagyon...

Normális az, hogy néha nagyon félek a szüléstől, néha meg alig várom azt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Teljesen normális.

Persze , hogy várjuk a szülést , hisz akkor nemsokára megpillanthatjuk a picikénket , másik részről pedig szerintem normális dolog,hogy félünk az ismeretlentől. (legalábbis Én,mert első baba).

Én nagyon várom.

23hkm :))

2010. jún. 4. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
NORMÁLIS! :)) Én is így vagyok. 39 hetes vagyok éppen ma. egyik pillanatban menni akarok, viszont ha jön három rendszeresnek tűnő fájás... nem is tudom mire gondoljak. akkor meg úgy elhesegetném... :) Aztán van annyi "házi praktika" szerinted melyiket nem próbáltam? :P (csak a tonikot, mert nem szeretem), de ha attól indulna be valamelyiktől, teljesen bepánikolnék.. :) hogy én idéztem elő és lehet nem kellett volna még... :)
2010. jún. 4. 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztos normális, én is így vagyok vele...:) Néha már alig várom, h teljen már az idő gyorsan, h meglegyen már, néha meg para, h milyen lesz a szülés, milyen anya leszek...stb

20hkm

2010. jún. 4. 20:23
 4/4 anonim válasza:

Tök Normális!!!

Én még csak 10 hetes km vagyok de már szültem 3 lányt(igaz a 3. császárral)

Mint ahogy minden terhesség más így minden szülés is az.

Az elsőnél 8 óra alatt lett meg és már császárért könyörögtem.A második 2,5 óra alatt.

Mindegyiket nagyon vártam és féltem is közbe,hogy milyen lesz.

Szülés közbe -mint oly sokat-megfogadtam,hogy soha többet!!-persze a fájdalom miatt-de mikor a kezembe adták a gyermekemet rájöttem,hogy minden fájdalmat megért!!!

2010. jún. 5. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!