Ki milyen vitamint szed a második trimeszterben?
Figyelt kérdés
és azt hanyadik héttől? 12 vagy 13-tól? eddig a femibion 1-et szedtem, most fog elfogyni, de még csak 10 hetes vagyok. Nem tudom hogy vegyek-e ezt még egy dobozzal vagy váltsak másra? A femibion 2-tőt kicsit drágának találom...2018. jan. 5. 19:52
1/10 anonim válasza:
Ladeevit-et szedtem, de sokszor kihánytam, így ma vettem Hipp Natalt. Első terhességemnél is ezt a két vitamint váltogattam. 13+3 hetes kismama
3/10 anonim válasza:
Hipp Natalt ittam, egyetlen volt, ami nem jött ki :(
5/10 anonim válasza:
Nekem azt mondták hogy figyeljek a folsavra vasra magnéziumra.. Fogaim miatt a kalciumra..
Nem kell "magzatvédő" vitamin, de ezek legyenek meg minnél rendszeresebben
en 1 nap dm-es kismama vitamint.másnap vas folyavat veszek be(ez c vitaminos) es minden nap magneziumot Kalciumot amikor eszembejut.. Heti 2-3 kb
6/10 anonim válasza:
Gravidát szedtem mindhárom terhességemben a pozitív teszttől végig, amíg szülés után el nem fogyott napi egyet. A DM-esről sok jót olvastam, ha még vállalnánk gyereket, lehet, hogy azt venném. Ez a trimeszterezés szerintem csak marketingfogás amúgy.
7/10 anonim válasza:
Dm-es baba-mama vitamint! Olcsó és jó!
8/10 anonim válasza:
Dm-es Das gesunde plus A-Z Mama. Nagyon jó ára van ill. tartalmilag is nagyon jó vitamin. Tökéletes a vérképem és nem vagyok tőle rosszul. Én a 12. héttől szedem előtte Elevitet szedtem de az megfogta a hasam. :/
9/10 anonim válasza:
En a femibion 2t szedem. Nem vagyunk mi sem kő gazdagok de az elevitet ugy kipakoltam higy csak na. A babam azt a plusz ft-ot megerdemli. Bar ezzel nem azt mondom hogy pl a dm es mem jó vagy a más típusú
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Ment a zöld kéz!
2018. jan. 6. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!