Debreceni Klinikára mit vigyek magammal a babának? És magamnak a szülőszobára? 30 hkm.
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 12:16
11/11 anonim válasza:
én voltam aki ajánlotta a szülésznőt!én sem választottam,mert volt orvosom,de amikor hívtam reggel 3/4 7-kor,h "idő van",akkor azt mondta ok,megvár,de épp ügyeletes volt és nem tölthet több időt a klinikán mint az ügyeleti idő,mert kirúgják(eu-s szabvány)persze megvárt,majd bemutatott egy szülésznőnek és az ügyeletes orvosnak(móré csaba volt)majd elment....nagyon nagyon jó volt a szülésznő,hiszen végig ő volt velem,az orvos 1 percig volt velem,amíg a baba megérkezett majd még 5 percet még összevarrt...amúgy rendes volt az orvos,de semmit nem ért a dolog szülésznő nélkül.és tudom,hogy ha ott lett volna a fogadott orvosom,akkor sem lett volna úgy mellettem mint a szülésznő.azóta 3 barátnőmet küldtem hozzá,mert kialakult egy jó kis kapcsolat kettőnk közt.persze nem rábeszélés,csak jó tanács:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!