Mit kell, mit visztek a szülőszobára? Én a Debreceni klinikára megyek szülni.
Szia! Én törölközőt tusfürdőt vizet vittem,de lehet hogy ez kórházanként változik,hogy mit lehet bevinni.
Könnyű szülést!
Én vizet vittem fel, telefont (ami a konkrét szülés alatt apánál volt), zoknit (bár tél volt). Törölközőt adnak (fent le kell zuhizni), tusfürdőt is.
Nekünk elég volt a pelus amit adtak, de popsitörőt vittem, krémmel nem kentem (még akkor, mert mondták a nővérek, hogy a johnson-os törlő eleve krémes). Ja, a dm-be lehet kapni pelenkázóalátétet (eldobható), engem párszor megmentett (vagyis az ágyam, mert tuti akkor pisilt, amikor levettem cserélni a pelust-lány egyébként).
A budi tényleg undi, de oda is vittem wc-kendőt (szintén dm). És nem muszáj fizetned a magánszobáért, ami az egyik folyosón van, abba van wc/zuhi, és ingyen van.
Szia 11:17.
Valóban nem vihettél be semmit a vajúdóba még a telódat sem, én még ilyet nem is hallottam?Debiben szültél a klinikán?
Egyébként köszönöm a válaszaitokat sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!